Baleset-bűnügy

Fekete Dávidot kiengedték a börtönből, gyermekei édesanyja nem örül ennek

rtl.hurtl.hu

2022. július 6. 7:10

Az ikrek számára az egykori énekes idegen. Letartóztatása óta egyszer lépett kapcsolatba a kicsikkel.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla: a Győri Járási Ügyészség vádat emelt az egykori győri énekes, jelenleg autókereskedéssel foglalkozó Fekete Dávid ellen, aki 21 bűncselekményt követett el, és a sértetteknek csaknem 323 millió forint kárt okozott. A jelenleg 35 éves férfi a vádirat  szerint 2017 nyarától járművek adásvétele kapcsán követett el csalásokat és sikkasztásokat, kölcsönöket vett fel magánszemélyektől és egy banktól is. Az eladósodott cégét végül egy – általa is tudottan halálos betegségben szenvedő személynek – értékesítette.

Fekete Dávid 14 hónap után szabadult a rácsok mögül és most házi őrizetben, GPS-nyomkövetővel a lábán várja, hogy megszülessen az ítélet az ellene felhozott vádakban. Az énekesnek most esélye nyílik rá, hogy személyesen is találkozhasson ikerfiaival, ennek apropóján kereste meg a Reflektoronline az énekes volt feleségét, Reginát.

Ádin és Máté még most is kicsik, de alig voltak egy évesek, amikor édesapjukat a letartóztatták. Fekete Dávid azóta csupán egyetlen alkalommal „beszélt” a gyermekeivel, akkor is az interneten keresztül egy videóhívás keretében. Regina nem sok értelmét látja az effajta kapcsolattartásnak, hiszen az ikrek nem tudják, kit látnak a kamerán keresztül.

Az édesanya a lapnak azt mondta: egy kicsit megijedt, miután kiderült, hogy Fekete Dávidot kiengedték a börtönből. „Bennem van a félsz a gyerekek szempontjából, mert nem tudom, hogyan kezeljem a helyzetet, hiszen egy olyan emberrel kell találkozniuk, akit igazán nem is ismernek. Ez a gondolat számomra ijesztő. Amikor június 6-án ki akarták engedni, de végül az ügyészi fellebbezés után eldőlt, hogy bent marad, kicsit megnyugodott a lelkem. Tudom, hogy ez csúnyán hangzik, de a gyerekek miatt jobb ez így” – fogalmazott.

A kisfiúk gyerekek már 2,5 évesek, egyre inkább megismerik a világot, ezzel kapcsolatban az édesanya azt mondta: 

Számukra Dávid sajnos idegen. Ettől függetlenül gyakran veszek elő régi képeket, abból az időszakból is, amikor megszülettek és próbálok nekik mindig mesélni történeteket, illetve mindig megmutatom a fotókat az apukájukat is. 


Nyitókép: Fekete Dávid / You Tube

#Baleset-bűnügy#fekete dávid

Címlapról ajánljuk