Baleset-bűnügy

Kikaptak a földből egy táblát a testvérek, rúdjaival verték eszméletlenre a férfit Decsen

rtl.hurtl.hu

2022. június 28. 16:48

Először a 38 éves férfi fenyegetőzött egy vasrúddal, de végül őt verték meg egy táblát rögzítő zártszelvényekkel.

Megvertek egy férfit vasárnap éjjel a Tolna megyei Decsen, a rendőrök és a mentők eszméletlen állapotban találtak rá – írta a police.hu.

A férfi barátnője elmondta, hogy párja nem sokkal korábban szóváltásba keveredett egy társasággal. Az asszony és a párja a csoport után ment, ahol tovább folytatódott a vita. 

A 38 éves férfi vascsővel kezdte el fenyegetni a társaság tagjait, ám ketten kikaptak a földből egy táblát, és az azt tartó zártszelvényekkel elkezdték ütni őt. 

A sértettet súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba a mentők.

A rendőrök a helyszíntől nem messze – egyikük lakásán – elfogtak egy testvérpárt, egy 33 és egy 19 éves decsi férfit. A ház udvarán megtalálták, és lefoglalták a vasrudakat is. A nyomozók a sértett házánál is megtalálták azt az eszközt, amellyel korábban fenyegetőzött.  

Vasrudakkal vertek meg egy férfit, eszméletlenül találtak rá a rendőrök az utcán

A testvérpárt őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki őket életveszélyt okozó súlyos testi sértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. Mindketten elismerték, hogy megütötték a földből kirántott zártszelvényekkel a 38 éves ismerősüket. A nyomozók kezdeményezték a testvérek letartóztatását is. 

Nyitókép: police.hu

#Baleset-bűnügy#rendőrség#decs#tolna megye

Címlapról ajánljuk