Baleset-bűnügy

Két gyűrűvel a szájában sétált ki egy nő a nagykőrösi ékszerboltból

rtl.hurtl.hu

2022. június 26. 12:54

Néhány percen belül elkapták a rendőrök.

Csak nézelődött és a gyűrűk iránt érdeklődött egy nő a nagykőrösi ékszerboltban, azonban a távozása után feltűnt az eladónak, hogy a bemutatott tálca tartalma hiányos – derült ki a police.hu-n megjelent rendőrségi közleményből.  

Két ékszer helye maradt üresen, a felvételek tanulsága szerint ugyanis azokat a nagyjából 160 centiméter magas, vékony, szőke és farmerruhát viselő ügyfél – kihasználva az alkalmazott pillanatnyi figyelmetlenségét – a szájába rejtve ellopta.

A bejelentés 10 óra 35 perckor futott be, de a közterületen szolgálatot teljesítő járőrök öt perccel később már azt jelentették, a helyi buszállomáson elfogták a személyleírásnak megfelelő nőt. 

Ráadásul a további gyűrűk is előkerültek a retikülből, ezek értéke 150 ezer forint körül lehet. 

A 43 éves, kecskeméti illetőségű, rendszerint külföldön táncosnőként dolgozó asszony kihallgatásán elmondta, a helyi strandra érkezett volna, ám az zárva volt. Pénze nem nagyon volt, mert a korábban keresett pénzét felélte, ezért úgy döntött ellop néhány ékszert a boltból. 

Meséje szerint ajándékba szánt gyűrűt keresett, majd amikor az eladó két másik vevővel kezdett foglalkozni, szájába csúsztatott kettőt a tálcán lévő kínálatból. 

Az asszony ellen lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya.

Nyitókép: police.hu

#Baleset-bűnügy#ékszerbolt#lopás#gyűrű

Címlapról ajánljuk