Baleset-bűnügy

Videón: hatalmas lángokkal égett egy kisteherautó egy maglódi parkolóban, a tűz egy másik autóra is átterjedt

rtl.hurtl.hu

2022. május 24. 15:18

A tűzoltók megérkezéséig, körülbelül 15-20 percig senki nem próbált beavatkozni a tűzbe, ami egy harmadik autó rendszámtábláját is megolvasztotta.

Hétfő délben 13 óra körül kigyulladt egy ponyvás kisteherautó Maglódon az Auchan áruház parkolójában, majd a tűz a mellette álló Suzukira is átterjedt. Az eseményeknek egyik olvasónk volt a szemtanúja, aki felvételeket készített a tűzesetről. 

Beszámolója szerint ezután a lángok a Suzuki mellett lévő bevásárlókocsi-tárolót is elérték. A keletkezett hőtől, amikor a szél a másik irányba fújt, a videó bal felén látható fekete Volkswagen Golf is elkezdett füstölni, a rendszámtáblája is megolvadt. 

„Amikor én odaértem, a tűz mérete már olyan nagy volt, hogy nem lehetett a Suzukit elvontatni a keletkezett hőtől” – számolt be olvasónk, aki szerint az autó tulajdonosa az oltás végéig nem került elő, pedig többször is bemondták a jármű rendszámát. 

Olvasónk arra is kitért, hogy a tűzoltók megérkezéséig, körülbelül 15-20 percig, senki nem próbált beavatkozni, hogy a tüzet akár kézi poroltóval megfékezze. 

#Baleset-bűnügy#tűzeset#maglód#személyautó#gépkocsi#nézői videó#ma

Címlapról ajánljuk