Baleset-bűnügy

Videón, ahogyan hárman kifosztanak egy magatehetetlen embert az Oktogonnál

rtl.hurtl.hu

2022. május 16. 10:45

Egyikük azt állította, csak fel akarta ébreszteni áldozatukat.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 19 éves O. Ádám, a 19 éves Sz. György, valamint a 34 éves R. Gábor ellen, akik 2022. május 8-án éjfél után az Oktogonnál, a 4-6-os villamos megállójában egy padon ülő férfitől elvették a mobiltelefonját, számolt be a police.hu.

A feltételezett elkövetők kihasználták a villamosmegállóban ülő fiatalember láthatóan ittas állapotát, és ellopták tőle a mobiltelefonját. O. Ádám helyet foglalt a fiatalember jobb oldalán, társa, R. Gábor a bal oldalán ült le, míg Sz. György eközben takarta a bűntársak cselekményét.


A három férfi dolga végeztével megpróbált lelépni, azonban a terézvárosi járőrök térfigyelő kamerán keresztül látva az eseményt azonnal a helyszínre mentek, intézkedtek a feltételezett elkövetőkkel szemben, és az igazoltatás során R. Gábortól visszavették az elvett mobiltelefont.

A terézvárosi nyomozók a feltételezett elkövetőket kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták. A 19 éves O. Ádám vallomásában azt mondta, hogy nem állt szándékában a fiatalembertől elvenni a mobilját, csak fel akarta őt ébreszteni. A VI. kerületi nyomozók a három férfit őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

Nyitókép: PoliceHungary / YouTube

#Baleset-bűnügy#kifosztás#oktogon#ittas

Címlapról ajánljuk