Baleset-bűnügy

Óvónők mentettek ki egy nagymamát az egyéves unokájával egy égő házból Nyírmadán

rtl.hurtl.hu

2022. április 28. 12:57

Munkába mentek, amikor észrevették a tüzet. 

Sokkos állapotban, egy vödörrel próbálta oltani a házát az a nyírmadai nő, akit egyéves unokájával együtt munkába induló óvónők mentettek ki a füsttel megtelt épületből csütörtökön reggel – írta a Háromhatár nevű portál.

A szomszédos Ilken dolgozó óvónők vették észre, hogy ég a ház, ezért bementek az udvarra megnézni, hogy van-e ott valaki. Miután benyitottak, meghallották a hangját az ott lévő nőnek, majd látták, hogy egy alumíniumvödörrel akarja eloltani a lángokban álló szobát. Megkérdezték tőle, hogy van-e még valaki a házban, amire a láthatóan sokkos állapotban lévő nő nemmel felelt, de furcsa hangot halottak az egyik szobából, ott találták meg az ágyon fekve az egyéves gyereket.


Az egyik óvónő a gyerekkel kiszaladt a házból, amíg munkatársa a nőt próbálta meggyőzni, hogy ki kell mennie. Őt végül az óvónők együtt húzták ki a házból.

A tűz keletkezésekor csak a nagymama és az unoka volt az épületben, őket füstmérgezés gyanújával kórházba vitték. A ház, ahol három felnőtt és hat gyerek lakik, lakhatatlanná vált, a család elszállásolásáról az önkormányzat gondoskodik.

#Baleset-bűnügy#nyírmada#tűz#mentés

Címlapról ajánljuk