Baleset-bűnügy

Videón a villámgyors autófeltörő, aki rögtön le is fosztotta a lopott bankkártyát

rtl.hurtl.hu

2022. április 23. 14:14

Profin dolgozott, de a kamera felvette a pesti kertvárosban történt esetet. A rendőrség keresi az elkövetőt.

Lopás miatt nyomoz egy férfi után a rendőrség, aki 2021. május 13-án 11 óra 35 perckor a XVI. kerületben betörte egy parkoló kocsi ablakát, ellopta az ülésen lévő táskát, benne a sértett pénztárcájával, okmányaival, bankkártyákkal, tankolókártyával, mobiltelefonnal, pénzzel és egy notesszal. 

Ezután 11 óra 48 perckor,j alig 13 perccel az autó feltörése után a X. kerület Kerepesi út 73. szám alatt található bankautomatánál a lopott bankkártyával pénzt vett fel.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült. Az látható, ahogy a férfi gondosan felméri a terepet, mielőtt a kocsihoz lép és egy gyors mozdulattal betöri az ablakot és kiveszi a tárcát.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVI. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Nyitókép: police.hu

#Baleset-bűnügy#lopás#bankkártya#autófeltörés

Címlapról ajánljuk