Baleset-bűnügy

Videón, ahogy megmentik az M0-s hídjáról leugrani készülő nőt

rtl.hurtl.hu

2022. március 31. 13:23

A fiatal nő a szalagkorláton kívül állt, a Magyar Közút emberei is segítettek, hogy ne történjen baj.

A Magyar Közút Dunakeszi mérnökségének munkatársai hófogó hálók beszedésére indultak épp múlt pénteken, amikor útközben arra lettek figyelmesek, hogy egy fiatal nő az M0-s autóút egyik hídjának szalagkorlátján kívül áll, és mintha le akarna ugrani a száguldó autók közé – írja a Magyar Közút csütörtöki sajtóközleménye.

A közutasok a saját testi épségüket is kockáztatva mindent megtettek, hogy megállítsák a felüljáró alatti keresztforgalmat, ezzel is mérsékelve a közvetlen életveszélyt.

Az M0-ás autóút 63-as kilométerszelvényében történt március 25-ei, múlt pénteki esetet a Magyar Közút forgalomfigyelő kamerái rögzítették. Ezt a videót most közzé is tették – a felvétel korhatáros, ezért csak a YouTube-on lehet megnézni.

A rendőrség percek alatt kiérkezett, illetve a fiatal nő nem egyedül volt, a hozzátartozói mögötte álltak, és szerencsére végül sikerült rábeszélniük, hogy szálljon vissza az autóba. Mindössze négy perc telt el aközött, hogy a közutasok észlelték a veszélyt, és végül szerencsésen visszamászott a fiatal nő a szalagkorláton belülre.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Nyitókép: Magyar Közút / YouTube

#Baleset-bűnügy#híd#ugrás#magyar közút#Videó#öngyilkosság#mentés

Címlapról ajánljuk