Baleset-bűnügy

Annyira sietett a biciklis ételfutár, hogy kis híján elüttette magát egy másik ételfutárral

Mohos MátéMohos Máté

2022. március 31. 8:00

A Szent Gellért téren kerültek koccanásközeli állapotba. Egy húszéves sofőr pedig részegen driftelt a Dózsa György úton.

Hajmeresztő felvételt adott közzé a Bp-i Autósok YouTube-csatornája: a fedélzeti kamerával felvett videón az látszik, hogy egy biciklis ételfutár hajt le a Szabadság hídról, majd kis híján összeütközik a kereszteződésben egy motoros ételfutárral.

Szerencsére nem lett baleset, szóval senki sem sérült meg, és senki sem maradt éhesen.

A portál szerint a biciklis futár hibázott, mivel a piros jelzés ellenére hajtott be a forgalmas kereszteződésbe. A motoros csak óriási fékezés árán kerülte el, hogy belérohanjon.

A centiken múló baleset után „mást nem tehetünk, mint hogy reménykedünk, hogy ez a lecke elég volt a biciklis futárnak, és többé nem csinál ilyet” – fűzték az esethez az autós közösség cikkében.

Aki a fővárosi közlekedés további szépségeiben szeretne gyönyörködni, nézze meg azt a rendőrség által közzétett videót is, amelyen egy húszéves férfi részegen driftel a kocsijával a Dózsa György úton. Az esetet még március 23-án rögzítette egy rendőrautó fedélzeti kamerája.

Nyitókép: Bp-i Autósok Közössége / YouTube

 

#Baleset-bűnügy#bicikli#szabadság-híd#ételfutár#baleset#fedélzeti kamera#motor#Videó

Címlapról ajánljuk