Baleset-bűnügy

Nyolcvanszor sújtott le párjára baltával, majd a fürdőkádban akarta megölni magát H. Krisztina

Mohos MátéMohos Máté

2022. február 15. 6:16

Újabb részleteket derített ki a Blikk a tavaly februári baltás gyilkosságról.

Gyakorlatilag egy ép porcikája sem maradt annak a férfinek, akit párja, H. Krisztina ölt meg baltával tavaly februárban Kapás utcai albérletükben. A nő tette után saját magával is végezni akart: a rendőrök meztelenül, egy nyakából kiálló késsel találtak rá, írja a Blikk.

A nyomozás még tart, az ügy nem jutott el a vádemelésig.

A lap szerint a nő képtelen volt elviselni, hogy párja elköltözik tőle, ezért gyilkolhatta meg. A pár egyik ismerőse most azt mondta, hogy Krisztina „nemcsak lelkileg terrorizálta, hanem többször meg is verte őt. Attila egy idő után már látta, hogy Krisztina menthetetlen, hiszen nemcsak agresszív, hanem állandóan hazudik is. Ám a nő kislányát nagyon sajnálta, ezért velük maradt.”

Ám egy idő után a férfinél is betelt a pohár, így szakított párjával. Cuccaiért ment vissza a lakásba, amikor a nő rátámadt. A lap arról is ír: a nő korábban többször is hazudott, hogy maga mellett tartsa párját. Egyszer azt is előadta, hogy hazafelé menet megerőszakolták.

Azonban miután párja a rendőrséghez fordult, kiderült, hogy nem igaz a történet.

Az esetről tavaly az RTL Híradó is beszámolt.

Ha ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelki elsősegély-számot!

Nyitókép: RTL Híradó

#Baleset-bűnügy#balta#gyilkosság#ii. kerület#öngyilkossági kísérlet#bántalmazás#párkapcsolat

Címlapról ajánljuk