Nem bírja elviselni a piros lámpát ennek az Opel Astra cabriónak a vezetőjeA Budapesti Autósok új videója afféle tisztelgés a cabriós életműve előtt, két friss szabálysértéssel fűszerezve.
Baleset-bűnügy

Nem bírja elviselni a piros lámpát ennek az Opel Astra cabriónak a vezetője

Nagy Attila KárolyNagy Attila Károly

2022. február 8. 20:47

A Budapesti Autósok új videója afféle tisztelgés a cabriós életműve előtt, két friss szabálysértéssel fűszerezve.

Notórius szabálysértőnek lehet mondani azt a budapesti autóst, aki egy piros Opel Astra Cabrio volánjánál rendszeresen és szemmel láthatóan szándékosan sérti meg a KRESZ-t. A Budapesti Autósok oldal új videója afféle tisztelgés az életmű előtt, két friss szabálysértéssel fűszerezve.

A lap visszaemlékezése szerint először tavaly július 26-án közöltek videót a piros Astráról, amint 6 percen belül 4 piroson hajtott át. Három nappal később újabb hajmeresztő esetet mutattak be ugyanarról az autósról.

Budapesti Autósok úgy tudja, hogy akkor a rendőrség eljárást indított a szabálysértő ellen. A jelek szerint ez nem szoktatta le a sofőrt az életvitelszerű szabálysértésekről, most ugyanis új fedélzeti kamerás felvételeket küldtek be róla:


Mint a fenti videón is látható, az autós február 7-én és 8-án is fittyet hányt a közlekedési szabályokra, Kispesten, az Üllői úton veszélyeztetve a forgalom többi résztvevőjét.  

Nyitókép: Bp-i Autósok Közössége/YouTube

 

#Baleset-bűnügy#budapest#autós#kresz#szabálytalan autós

Címlapról ajánljuk