Baleset-bűnügy

Hálóingben és papucsban kószált egy idős nő Törökbálinton, egy szép szál rendőr vitte haza

rtl.hurtl.hu

2022. január 26. 7:55

Az asszony férje bele sem mert gondolni, mi történt volna, ha az érdi járőrök nem veszik gondjaiba a mínuszokban csatangoló feleségét, aki időskori demenciában szenved.

A törökbálinti közterület-felügyelők figyeltek fel egy idős asszonyra kedden délelőtt, aki a cudar mínuszok ellenére meglehetősen lengén öltözött fel. Rögtön hívták a rendőröket, akik beültették a nőt a fűtött járőrkocsiba – számolt be az esetről a police.hu.

A rendőrök megpróbálták megtudni a 86 éves asszonytól, hogy ki ő, és hogyan lehetnek a segítségére, de nem adott egyértelmű válaszokat. Végül a részinformációkból sikerült kideríteni a nevét és a lakcímét, és mivel sérülései nem voltak, vagyis azonnali orvosi ellátásra nem volt szüksége, hazavitték a nőt.

Az asszony férje a police.hu beszámolója szerint

fellélegzett, amikor látta, egy szép szál egyenruhás kíséri be otthonukba elkóborolt feleségét.

Az egyébként már máskor is előfordult, hogy a nő elkóborolt, mivel időskori demenciában szenved. A férj ezért is volt nagyon hálás a rendőrök segítségéért, és bele sem mert gondolni, mi történt volna, ha nem veszik gondjaikba mínuszokban csatangoló, lengén öltözött párját.

Nyitókép: police.hu

#Baleset-bűnügy#rendőrség#demencia

Címlapról ajánljuk