Baleset-bűnügy

Drogot árult Angyalföldön a 61 éves V. Józsefné

rtl.hurtl.hu

2022. január 11. 6:15

Maminak hívta vásárlója, aki később bűntársa lett.

A Budapest Rendőr-főkapitányság XIII. Kerületi Rendőrkapitánysága új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 61 éves és egy 33 éves nő ellen – számolt be a Police.hu rendőrségi honlap.

Az idősebb asszony angyalföldi lakásáról rendszeresen árulta a biofűként ismert illegális anyagot, adagonként kétezer forintért. A fiatalabb nő először csak vásárlója volt, később azonban néhányszor már az eladásokban is segédkezett az általa maminak nevezett asszonynak. A nyomozók január 8-án ütöttek rajta a feltételezett elkövetőkön és vásárlóikon; 140 ezer forintot és néhány adag alufóliába csomagolt növényi származékot – az előzetes szakvélemény alapján új pszichoaktív anyagot – foglaltak le.

A XIII. kerületi rendőrök a 61 éves V. Józsefnét új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, őrizetbe vették, a bíróság január 10-én elrendelte letartóztatását. A 33 éves G. Juditot szintén gyanúsítottként hallgatták ki, ő szabadlábon védekezhet.

#Baleset-bűnügy#drog#biofű#pszichoaktív szer#angyalföld

Címlapról ajánljuk