Az Év Embere

Így tud szavazni az Év Embere jelöltekre!

rtl.hurtl.hu

2019. december 21. 16:50

Elindult az RTL Híradó „Az Év Embere” szavazása! A listán szereplő 10 jelöltre január 1-jén 19 óráig szavazhatnak a nézők, 20 szerencsés voksoló ajándékcsomagot is nyerhet.

Az RTL Magyarország Hírigazgatósága 2013 óta hirdeti meg „Az Év Embere” díjat. A jelöltek között olyan emberek szerepelnek, akik a hírműsor szerkesztősége szerint kitartásukkal, emberségükkel vagy teljesítményükkel 2019-ben példát mutattak.

„Az Év Emberére” december 21. 18 órától január 1. 19 óráig lehet szavazni, a nézők az RTL24 applikáción keresztül, illetve az Év Embere weboldalon oldalon adhatják le voksaikat. „Az Év Embere” jelöltjeiről a weboldalon bővebb információ is található, a listán szereplőket a szavazás lezárásáig külön-külön is bemutatja az RTL Klub Híradója.

A weboldalon nem lehet korlátlan számban szavazni, ha egyszer már szavazott, a rendszer egy ideig nem engedi majd újra szavazni. Ez az idő pedig mindig egyes próbálkozással tovább nő.

A voksolás lezárását követően a szavazók között az RTL Magyarország Hírigazgatósága 20 darab ajándékcsomagot sorol ki. A részvételi szabályzat az alábbi linken érhető el: https://rtl.hu/azevembere/a-magyar-rtl-televizio-zrt-altal-szervezett-az-ev-embere-kozvelemeny-kutatas-es-nyeremenyjatek-leirasa-es-szabalyai

#Az Év Embere#év embere#rtl#szavazás

Címlapról ajánljuk