Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban

A PORT készíti Az Árulók hivatalos kísérő műsorát

rtl.hurtl.hu

2024. szeptember 27. 16:30

Talán túlzás nélkül állítható, hogy ilyet még nem látott a médiaszakma: egy kereskedelmi televízió kiemelkedően népszerű műsorához egy magas látogatottságú online programmagazin biztosítja a háttérműsort! Kezet fogott az RTL és a PORT, hogy a nézők pénteken és vasárnap se maradjanak Az Árulók nélkül. 

Új formátum! Szeptember 27-én 19:50-kor indul Az Árulók - Titkok a kastélyból című kibeszélőshow a PORT-on, amely Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban című műsor hátterébe, titkaiba enged betekintést, miközben felvonultatja a műsor szereplőit, készítőit is. Péntekenként és vasárnaponként a programportál stúdiójába érkeznek a hét kiesett játékosai, valamint olyan hozzáértők, akik a műsor aktuális tematikája mentén segítenek megérteni a játékmenetet. 

A nagysikerű krimi-reality, Az Árulók - Gyilkosság a kastélyban hétfőn a 2. évadával tért vissza az RTL képernyőjére. 22 híresség küzd egymással három hétig egy Tudor-stílusú kastélyban, hogy túléljék a "gyilkosságsorozatot", és megszerezzék az akár 20 millió forintos fődíjat. A cél: a rejtőzködő Árulók leleplezése, akik ártatlan társaik ellen fordulnak. A résztvevőknek mentális erőre és jókora taktikai érzékre is szükségük van ahhoz, hogy a végére járhassanak, ki kiben bízhat.

A széria hétfőtől csütörtökig 19:50-kor látható a tévéképernyőkön (és visszanézhető az RTL+ felületén), amelyet aztán pénteken és vasárnap ugyanebben az időpontban az új Az Árulók - Titkok a kastélyból show követ a PORT internetes oldalon. 

Ekkor a nézők betekintést nyerhetnek a műsor kulisszáiba, miközben a reality készítőivel, ikonikus szereplőivel és szakértőkkel elemzik a történéseket. Az első, szeptember 27-i adásba Nyári Gábor szenior kreatív producer, Vadon János műsorvezető, két nappal később, szeptember 29-én Lakatos László humorista érkezik. A műsorvezető pedig az a Péter Dávid lesz, aki a programmagazinban atomjaira szokta szedni a műsorokat. Most is ezt teszi majd, egy túsztárgyaló segítségével.

Ez az együttműködés mérföldkő a hazai médiában, hiszen eddig nem volt példa arra, hogy egy külsős digitális platform saját gyártású háttérműsort készítsen egy kereskedelmi csatorna zászlóshajós műsorához. Az Árulók - Titkok a kastélyból videocast-ot a PORT készíti házon belül, saját stúdióban, ugyanakkor az RTL szakembereivel együttműködve - avatott be a részletekbe Molnár Barbara, a programportál kiadójának ügyvezetője, aki elárulta azt is, hogy ha a nézők megszeretik ezt a formátumot, akkor anyavállalatukkal, az Indamediával hosszabb távon is gondolkodnak majd hasonló műsorokban. 

#Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban#rtl#kisérőműsor#titkok a kastélyból#nyári gábor#vadon jani#lakatos lászló#péter dávid

Címlapról ajánljuk