Hirtelen halál, gyilkosokra vadászó hírességek és hajmeresztő próbatétel Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című realitybenMegkezdődött a bizalom, a félelem, a taktika, a mentális hadviselés és a totális megtévesztés kegyetlen játékam elindult Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban. A formabontó krimi-reality idegtépő cselekményét az élet és a résztvevők közösen írják és ahogy egy jó bűnügyi történetben, a nagy és végső igazság csak az utolsó oldalakon derül majd ki!
Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban

Hirtelen halál, gyilkosokra vadászó hírességek és hajmeresztő próbatétel Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című realityben

rtl.hurtl.hu

2023. november 20. 21:10

Megkezdődött a bizalom, a félelem, a taktika, a mentális hadviselés és a totális megtévesztés kegyetlen játékam elindult Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban. A formabontó krimi-reality idegtépő cselekményét az élet és a résztvevők közösen írják és ahogy egy jó bűnügyi történetben, a nagy és végső igazság csak az utolsó oldalakon derül majd ki! 

„Téged nem tudlak hova tenni” – Nagy Zsoltról azt hitték, hogy pornószínész 


A 22 híresség a Nádasdladányba robogó vonaton találkozott először egymással, amikor még mindenki nyugodt szívvel nézhetett körül, hiszen egyetlen áruló sem lapult közöttük. A kérdések és az átverések azonban már ekkor elkezdődtek: Varga Ferenc ugyanis nem tudta eldönteni, honnan is ismeri Nagy Zsoltot. Nem csak a Survivor egykori versenyzője zavarodott össze…

„Ennyit ér itt egy élet” – Árpa Attila azonnal hazaküldte az egyik hírességet 


A játékosok épphogy megérkeztek az ódon kastélyba, amikor Árpa Attila közölte velük, hogy vár rájuk valami a kertben. Mindegyik hírességnek ki kellett választania egy olyan táblát – rajta egy állítással –, ami a leginkább igaz rájuk. Persze, a feladat ennyivel még nem ért véget: egy valaki ugyanis olyan szöveg alá állt, ami a kiesését eredményezte.

Árpa Attila kiválasztotta a gyilkosokat 


A bizalom ideje abban a pillanatban járt le, amikor Árpa Attila megkérte a hírességeket, kössék be a szemüket. A műsorvezető ezután kiválasztotta, hogy melyik három játékos feladata lesz, hogy elárulja a társait. „Akit megérintek, az onnantól kezdve gyilkossá válik” – mondta.

„Rettentően megijedtem” – Krajnyák Lucát azonnal lebuktatták? 


A gyilkosok kiválasztása után mindenki figyelni kezdett. Egy apró rezdülés, egy pillantás, egy hangos vagy éppen visszafogott mondat… bárki gyanús lehetett. Krajnyák Luca egy ideig nyugodtan beszélgetett társaival, azt gondolva, hogy rá biztosan nem gyanakszik senki, amikor egyszercsak valaki mellé lépett és közölte: „Szerintem te vagy a gyilkos”.

Bekötött szemmel, egy hídon egyensúlyozva léptek szakadék fölé a hírességek 


A csapattársaiknak kellett irányítania dr. Gyenesei Leilát, Mohai Tamást és Solti Ádámot, akik bevállalták, hogy bekötött szemmel végig mennek egy hídon és összegyűjtik a titokzatos zsákokat. Vajon mindannyian sikerrel jártak?

dr. Gyenesei Leila egy rossz mondattal gyanúba keverte magát 


Mielőtt nekilendültek volna az első próbatételnek, Gyenesei Leila olyat mondott, aminek hallatán nemcsak csapattársainak, de még Árpa Attilának is kikerekedett a szeme. A félreérthető elszólása után Nagy Zsolt elkezdte faggatni, hogy miért mondott ilyet.

Nagy Zsolt és Sváby András összefogtak: együtt vadásztak a gyilkosokra 


Nagy Zsolt és Sváby András egyetértettek abban, hogy egy kicsit meg kell mozdítani a társaikat, hogy megfigyelhessék, kik az igazán gyanúsak. Éppen ezért kitaláltak egy játékot, amit több társasághoz csatlakozva is kipróbáltak.

Az árulók megtartották az első konklávét: eldöntötték, kit gyilkolnak meg először 


Görög Zita, Krajnyák Luca és Nagy Zsolt egy titokzatos helyen találkoztak először, hogy megvitathassák, melyik ártatlant teszik el először láb alól.

#Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban#rtl#összefoglaló#1. rész#árpa attila#Nyáry Luca#nagy zsolt#sváby andrás#varga ferenc#gyenesei leila#solti ádám#mohai tamás#görög zita#áruló#ártatlan#konklávé

Címlapról ajánljuk