Az álommeló

Kása Eszter lett Balogh Levente új elnöki asszisztense Keserű Balázs után

rtl.hurtl.hu

2024. május 3. 21:20

Hat hét küzdelem után Balogh Levente elmondta, hogy legszívesebben Steiner Rachellel és Kása Eszterrel is tovább dolgozna, de csak egyikőjüknek ajánlhatta fel a pozíciót. „Mind a ketten csodálatos emberek, hosszú utat tettek meg idáig” – méltatta Levente Az álommeló 2. évadának két legjobb jelöltjét.

Balogh Leventének fontos, hogy működjön a kémia az elnöki asszisztensével

Balogh Levente átértékelte a jelöltek hat hetes küzdelmét, és nem az utolsó feladat eredményeit fogja figyelembe venni. A végső döntéséhez szem előtt tartja, hogy milyen területen tudná hasznosítani Kása Eszter vagy Steiner Rachel jelenlétét és szuperképességét.

 

Eszter feladta életét, hogy Balogh Leventének dolgozhasson, de Rachel megfelelőbbnek tartja magát

Sorsfordító lenne mind a két jelölt számára, ha Balogh Levente elnöki asszisztense lehetne. Kása Eszter lemondott a megszokott életéről és felmondott a munkahelyén, hogy Az álommelóban bizonyíthasson. Steiner Rachel is nagy reményekkel érkezett, mert úgy érzi, ő 120%-kal tudna hozzájárulni az elnök úr birodalmának építéséhez.

 

Steiner Rachel: A játék rávilágított a hiányosságaimra is

Az álommeló már csak egy karnyújtásnyira volt a jelöltektől, de az utolsó feladat még hátra volt – beszédet kellett mondaniuk, hogy miért saját magukat tartják a legalkalmasabbnak arra, hogy Balogh Levente elnöki asszisztensei legyenek. Steiner Rachel köszönetet mondott az elnök úrnak és a segítőknek egyaránt, majd kitért arra, hogy milyen erősségei vannak, aminek Balogh Levente is hasznát vehetné az üzleti világban.

 

Kása Eszter Balogh Leventének: Arra szeretnék kitérni, hogy még mit adhatok önnek

Az álommeló már csak egy karnyújtásnyira volt a jelöltektől, de az utolsó feladat még hátra volt – beszédet kellett mondaniuk, hogy miért saját magukat tartják a legalkalmasabbnak arra, hogy Balogh Levente elnöki asszisztensei legyenek. Kása Eszter nem szerette volna ismételni azokat, amiket az önéletrajzából és az elmúlt hat hétben nyújtott teljesítményéből már amúgy is megtudhattunk róla, ezért inkább azokra tért ki, amiket még rejtegetett Levente és a segítők elől.

 

Balogh Levente: Nem a segítőim döntik el, hogy ki lesz az elnöki asszisztens

Dr. Krasznai István és Farmosi Larisza egyetértettek abban, hogy nehéz választani Kása Eszter és Steiner Rachel közül, és abban is, hogy ők kiknek ítélnék ezt a felelősségteljes pozíciót. Balogh Levente viszont máshogy döntött…

 

„Jobban helyt tudnék állni, mint Eszter” – Rachel könnyeivel küszködve búcsúzott Balogh Leventétől

Steiner Rachel úgy érzi, akárhogy is alakult a több hetes küzdelem vége, hálás azért, hogy részese lehetett Az álommelónak. Talpraesettebbnek, fegyelmezettebbnek, precízebbnek és pontosabbnak tartja magát Kása Eszternél, de tiszteletben tartja Balogh Levente döntését.

 

Kása Eszter örül, hogy elnöki asszisztensként tovább fejlődhet Balogh Levente mellett

„Most azt érzem magamban, hogy az a főnix madár, aki a versenyben tombolt és feltört, az most egy tigrissé változik. Egy ragadozóvá, aki megcsinálta, aki most uralja a dzsungelt és ő maradt talpon egyedül” – Kása Esztert büszkeséggel tölti el, hogy a következő egy évben Balogh Levente mellett dolgozhat, akire sokan példaképként tekintenek.

 

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#balogh levente#elnök#kása eszter#elnöki asszisztens#győzelem#dr. krasznai istván#farmosi larisza#steiner rachel

Címlapról ajánljuk