Az álommeló

Balogh Levente azonnali hatállyal elbocsátotta Pálfi Máriót és új esélyt adott Polgár Péternek

rtl.hurtl.hu

2024. április 30. 21:35

Az utolsó hét második napja a jelöltek vezetői képességének felméréséről szólt. Balogh Levente megerősítést kapott a HR-es szakemberek részéről, hogy jó rangsort állított fel a három lehetséges elnöki asszisztens között. A jelöltek is kaptak visszajelzést, ami alapján tudnak még javítani a pozíciójukon az utolsó napokban. Eszter és Péter jól fogadta az építő jellegű kritikát, de Rachel rosszul érintette a feedback. 

„Megkérdőjelezi az én ítélőképességemet” – Balogh Levente elbocsátotta Máriót és visszahívta Pétert

Márió és Rachel konfliktusa annyira elmérgesedett, hogy a nap végén Balogh Levente előtt is összeszólalkoztak a jelöltek. Az elnök úrnak nem tetszett, hogy Márió szerint egyedül azért maradt versenyben, mert a segítők meggyőzték őt, ráadásul nemcsak Leventével, hanem a környezetével is tiszteletlennek tűnt a jelölt. Így Pálfi Máriónak mennie kellett, a helyét pedig Polgár Péter vette át a TOP3-ban.


Eszter elbocsátaná Balogh Levente humoros, de körülményes próbaidős álalkalmazottját

Kása Eszter számára nehéz volt a szív és az ész harca, de végül letette a voksát egyik „tanácsadója” mellett, és megnevezte azt a személyt, aki szerinte nem alkalmas a feladata elvégzésére.

 

Rachel irányítása alatt eluralkodott a káosz és a feszültség a raktárban

Balogh Levente kíváncsi volt, hogy Steiner Rachel mennyire tud igazi csapatjátékosként együttműködni, ezért a komissiózást és a raktárban dolgozók koordinálását bízta jelöltjére. A munkát elkezdték, de sajnos megtörtént a legrosszabb, ami csak előfordulhatott Rachellel a feladat teljesítése közben.

 

Polgár Péter új esélyt kapott Balogh Leventétől, de nem tudott bizonyítani

Kerti munkák szakszerű koordinálása volt a napi kihívás a visszatérő jelölt számára. Péternek egy területen kellett három munkafolyamatot irányítania, de a beépített munkaerők hozzáállása – lustaság, hanyagság és ügyetlenkedés – megnehezítette a feladatát.

 

Rachel csalódott, mert szerinte teljesíthetetlen feladatot kapott – kialakult egy sorrend a TOP3 jelölt között

Megkapták a visszajelzéseket a jelöltek a napi feladataik elvégzése után. Farmosi Larisza Rachelnél világított rá arra, hogy a saját állításával ellentétben nem jó csapatjátékos, dr. Krasznai István Péternek mondta el, hogy a vezetői képességeit még erősítenie kell, és végül Eszternek azzal kellett szembesülnie, hogy nincs benne elég spiritusz. De, hogy ki melyik lépcsőfokon áll azon a bizonyos képzeletbeli dobogón, azt a HR-es szakemberekkel beszélte meg Balogh Levente.

 

Curtis dühösen hagyja faképnél Balogh Levente jelöltjeit

Balogh Levente bulimentő akciót bíz jelöltjeire, ugyanis az évzáró vacsorára szervezett cateringes cég eltűnt. Az elnök úr kívánsága mellett szembesülniük kell a magyar David Guetta, és a népszerű hazai rapper, Curtis igényeivel is a rendezvény helyszínén.

 

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#Videó#összefoglaló#27. rész#balogh levente#farmosi larisza#dr. krasznai istván#steiner rachel#polgár péter#kása eszter

Címlapról ajánljuk