Az álommeló

Véget ért a spanyol meló: Balogh Levente ajándékkal lepi meg a három legjobb jelöltjét

rtl.hurtl.hu

2024. április 26. 21:25

A spanyol küldetés utolsó napján már csak 4 jelölt maradt. Zárásként a csapatokat újra osztották, így Eszternek Gergővel, Rachelnek pedig Márióval kellett együtt dolgoznia. A feladat nem volt egyszerű, mivel kalocsai mintás porcelánbabákat kellett eladniuk. Míg Eszterék jó hangulatban, de kisebb eredményt elérve dolgoztak, addig Márió és Rachel feszülten végezték a munkát, de minden bábut eladtak. Balogh Levente megjegyezte Eszter újfent kifogásolható teljesítményét, de továbbjuttatta a TOP3-ba, nem úgy, mint Gergőt, akinek véget ér az elnöki asszisztensi pozícióért vívott verseny. 

Spanyolországban élő magyarok juttatták előnyhöz Rachelt és Máriót

Miután egy magyar családnak sikerült eladniuk pár kalocsai mintás porcelánbabát, egy olyan magyar hölgy érdeklődését is felkeltették Az álommeló jelöltjei, akinek a közelben van saját irodája jó pár alkalmazottal. Rachel és Márió az utolsó egy órában éltek is a kínálkozó lehetőséggel.

 

„Mi nem érthető Rachel?” – Krasznai István úgy érzi, a lány direkt kötekedett Márióval

A spanyol meló utolsó napján Rachelnek Márióval kellett együtt dolgoznia, aki nem jól végezte adminisztrációs feladatát a lány szerint. A percekig elhúzódott feszült vita felkeltette Dr. Krasznai István figyelmét, ezért odament, hogy igazságot tegyen a veszekedő jelöltek között.

 

Elképesztő profittal zárták a hetet a spanyol meló abszolút győztesei

Farmosi Larisza büszke volt Az álommeló jelöltjeire, akik maradéktalanul teljesítették az utolsó feladatot. Balogh Levente feladta a leckét a kézzel festett kalocsai porcelánbabákkal Máriónak és Rachelnek, de számukra végül ez a kihívás vezetett egyenesen a TOP3-as mezőnybe.

 

„Ez a spanyol meló nem volt egy sikertörténet önnek” – Balogh Levente elbocsátotta Szabó Gergőt

Szabó Gergő a harag, a düh és csalódottság mellett büszkeséget is érzett, miután Balogh Levente meghozta döntését elbocsátásával kapcsolatban. „Az én utam itt most véget ért. Elveszítettem azt a lehetőséget, ami vissza nem térő – ilyen dolog nem lesz még egyszer” – mondta Gergő a távozása előtt.

 

Magángéppel viszi haza Balogh Levente a három legjobb jelöltjét

A TOP3 jelölt közül van, akiről Balogh Levente egy pillanatig sem gondolta, hogy idáig eljuthat, van, akit saját magához hasonlított, és olyan is van, aki szerinte olyan, mint egy ragadozó.

 

Balogh Levente titokban hallgatja a jelöltek beszélgetését Vajtó Dettivel 

Az álommeló idei évadának jelöltjeit ezúttal Balogh Levente korábbi potenciális asszisztensei teszik próbára. Vajtó Detti, Vámosi Marcell és Lencsés Bálint is visszatér az Office-ba, hogy megmérettessék magukat Kása Eszterrel, Steiner Rachellel és Pálfi Márióval.

 

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#összefoglaló#25. rész#kása eszter#steiner rachel#pálfi márió#szabó gergő#elbocsátás#top3#balogh levente#dr. krasznai istván#farmosi larisza#vita#feszültség

Címlapról ajánljuk