Az álommeló

Balogh Levente elbocsátotta Gombár Bettit és Polgár Pétert

rtl.hurtl.hu

2024. április 25. 21:25

Amíg Eszter és Rachel a strandon pihentek és kibékültek, addig Márióék és Bettiék mozgóárusításba kezdtek, hogy bejussanak a TOP4-be. A két csapat teljesítménye azonban hagyott kívánnivalót maga után, ami a segítőknek is feltűnt. Az egész napos értékesítés végül egyoldalú eredménnyel zárult. Péternek és Bettinek véget ért a megmérettetés. Gergő és Márió azonban bejutott a TOP4-be.

Gyerekkori emlékekről és traumákról lelkizett Eszter és Rachel a homokos tengerparton

A feszült és eredményes munkanapok után Eszter és Rachel azt az ajándékot kapták Balogh Leventétől, hogy eltölthetnek egy teljes szabadnapot – egymás társaságában. A jelöltek a nap sugarait élvezték a spanyol tengerparton, ahol Eszter bocsánatot kért Racheltől, aki rávilágított, hogy a gyerekkori traumák nem mentik fel társát a viselkedése alól.

 

Balogh Levente Eszternek és Rachelnek: Én ugyanilyen ember vagyok, mint önök

Míg Betti és Péter, valamit Márió és Gergő mindent megtettek azért, hogy készletkisöprést tartsanak mozgó standjaikon, addig Eszter és Rachel ebédmeghívást kaptak Balogh Leventétől. Az elnök úr szerette volna jobban megismerni a hölgyeket, hogy kiderítse, kit tart alkalmasabbnak az elnöki asszisztensi pozícióra a két jelölt közül. „Ennek az embernek nagyon szívesen dolgoznék akár napi 12 órát is” – árulta el Rachel a jó hangulatú beszélgetés után.

 

Balogh Levente felnevetett Bettiék sebtapasz kínálatán

Lezárult a három napos spanyol meló, amit több-kevesebb sikerrel teljesítettek is a jelöltek. Balogh Levente elárulta Bettinek, Petinek, Máriónak és Gergőnek, hogy mi volt az oka annak, hogy az utolsó napon kudarcot vallottak az értékesítési feladatban.

 

A Szoboszlai Dominiket is bevető páros sikert aratott Balogh Leventénél

Habár egyik csapatnak sem sikerült elérnie azt a profitot, amit Balogh Levente elvárt tőlük, Gergő és Márió bevétele a sokszorosa volt Betti és Peti bevételének. Így Gergőék párosa maradt versenyben Rachel és Eszter mellett Az álommelóért folytatott küzdelemben.

 

Gombár Betti örömkönnyekkel, Polgár Péter csalódottan távozott Az álommelóból

A spanyol melóval az elnöki asszisztensi pozícióért folytatott küzdelem is véget ért Betti és Peti számára. A lány úgy érzi, ő a körülmények áldozata lett, de hálás azért az élményért, amit Az álommelóban szerzett. Peti viszont összetört attól, hogy a cél előtt esett el a küzdelemben.

 

 „Ne ordibálj velem!” – Rachel és Márió a spanyol tengerparton kapnak össze

Spanyolországban tovább folytatódik a küzdelem Az álommelóért. Balogh Levente jelöltjeinek kézzel festett, egyedi tervezésű kalocsai porcelán figurákat kell értékesíteniük, ami ismét feszültséget szül a tengerparton.  

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#Videó#összefoglaló#24. rész#balogh levente#dr. krasznai istván#farmosi larisza#kása eszter#steiner rachel#pálfi márió#szabó gergő#polgár péter#gombár bettina#spanyolország#elbocsátás

Címlapról ajánljuk