Az álommeló

Halász Andrea állásajánlatot kapott Balogh Leventétől, de az elnöki asszisztensi pozícióról lecsúszott

rtl.hurtl.hu

2024. április 18. 21:30

Balogh Levente úgy döntött, hogy néhány jelöltet – akiről még keveset tud – szeretne jobban megismerni. Az Office-ban maradt jelölteknek pedig az volt a feladata, hogy nevezzék meg, szerintük a versenyben lévő 8 ember közül ki a leggyengébb. Balogh Levente is egyetértett velük, ezért Halász Andreának véget ért a megmérettetés. Az elnöki asszisztensi pozícióért így már csak heten versengenek tovább.

Lakatos István túljárt Balogh Levente jelöltjének eszén?

Szabó Gergő azt a feladatot kapta Balogh Leventétől, hogy alkudjon le 15 százalékot abból az árból, amit Lakatos Istvánnál költene el irodabútorokra. Az elnöki asszisztens jelölt magabiztosan próbálta elérni célját, már csak az a kérdés, hogy ki elégedett az eredménnyel.

Rachel csalódott, mert Balogh Levente nem bízik benne

Az elnök úr szerette volna jobban megismerni Rachelt, aki családjáról is mesélt a beszélgetés során. Kiderült, hogy öccse életében nemcsak nővérként van jelen, hanem félig az „anyukája” is, mert a szülei sokat utaznak, és bár jó kapcsolata van maximalista édesapjával, sokszor mérges volt rá az elvárásai miatt. Az őszinte beszélgetés után Balogh Levente elárulta, ő milyennek látja a jelöltet.

Betti gátat szabott érzelmeinek és gyorsan kirúgta Balogh Levente „alkalmazottját”

Balogh Levente komoly és kényes feladatot bízott Bettire, mert kíváncsi volt, a lány mennyire tud határozott, de egyben empatikus és érzékeny is lenni. Az elnöki asszisztens, aki nem sejtette, hogy a kirúgás nem valós szituáció volt, rezzenéstelen arccal fogadta el a kihívást, majd gyorsan el is végezte a rá bízott munkát.

Andrea visszautasította Balogh Levente állásajánlatát

Balogh Levente ajánlatot tett elnöki asszisztens jelöltjének, aki nem szeretett volna élni a felkínált lehetőséggel – ekkor még…

Elégtétellel távozott az elbocsátott Halász Andrea Balogh Levente jelöltjei közül

Eszter, Zsuzsi, Péter és Márió azt a feladatot kapták Balogh Leventétől, hogy nap végéig nevezzék meg azt a jelöltet, aki szerintük nem alkalmas az elnöki asszisztensi pozíció betöltésére. Négyen meg is hozták a döntésüket, amit az elnök úr elfogadott, így Andreának távoznia kellett az Office-ból.

Danny Blue zavarba hozza Rachelt Balogh Levente előtt

Rachel kíváncsi, hogy Danny Blue belelát-e a gondolataiba, de a válaszára már nem volt felkészülve. A jelölt később sírva omlik össze társainak: „Hiába tudok számolni és tudok angolul, ha a személyem kérdőjeleződik meg”.

 

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#Videó#összefoglaló#balogh levente#elnöki asszisztens#jelölt#halász andrea#elbocsátás#gombár bettina#szabó gergő#kása eszter#pálfi márió#polgár péter#rozsnyai zsuzsanna#steiner rachel#lakatos istván#19. rész

Címlapról ajánljuk