Az álommeló

Balogh Levente egy embert elbocsátott, egy másik jelöltet védelmi pozícióval díjazott

rtl.hurtl.hu

2024. április 16. 21:35

A jelölteknek a kreativitást és marketinget kellett ötvözniük párokban. A párosok közül többeknél gondot okozott a harmonikus közös munka. A narancstermékek közül egy csapaté volt, ami maradéktalanul elnyerte Balogh Levente tetszését. Azonban néhány jelöltnek újabb feladatban kellett bizonyítania. Ez Csapynak, Gergőnek és Máriónak sikerült a legkevésbé, így egy valaki számára véget ért az álommelóért zajló verseny, de ketten végül kaptak még egy esélyt.

Narancsos kalanddal akarták lenyűgözni Balogh Leventét az elnöki asszisztens jelöltek

Páronként 30 ezer forintot kapta a jelöltek, hogy narancsból olyan terméket készítsenek, amivel a legnagyobb profitot tudják realizálni.


Rachel a rábízott feladat elvégzése helyett Eszter munkáját ellenőrizgette

Frusztráló volt a páros munka a jelöltek számára. Míg Rachel úgy érezte, ő sokkal precízebb, Eszter a saját teljesítményét tartotta hatékonyabbnak, hiszen a feladatai mellett segítenie kellett a társának is az üzleti terv elkészítésében.


„Én nem vagyok veszélyzónába való, ők nem életrevalóak eléggé” – Gombár Betti megküzdött Balogh Levente elismeréséért

Gyors feladatot kaptak a nap végén azok az elnöki asszisztens jelöltek, akiket a veszélyzóna fenyegette. Habár a napi kihívást nem sikerült teljesítenie Bettinek, Gergőnek, Máriónak és Csapynak, újra lehetőségük nyílt, hogy bizonyítsanak Balogh Leventének.


Balogh Levente: Maga egy jó ember, csak nem alkalmas arra, hogy az asszisztensem legyen

Csapynak, Máriónak és Gergőnek kellett raportra mennie Balogh Levente irodájába a nap végén. Az elnök úr úgy döntött, hogy egy újabb személy elbocsátásával csökkenti a potenciális jelöltek számát.


Balogh Levente átlátott a jelöltek prezentációján

Az elnök úr az egész csapat előtt reflektált Eszter és Rachel közös munkájára. A páros abszolút sikert ért el narancsos termékével, viszont kettőjük teljesítménye nem volt azonos Balogh Levente szerint, ezért csak egyiküknek adott védelmi pozíciót a következő napra.


Előzetes: Az a kérdés, hogy hány jelöltet küld el Balogh Levente (04.17.)

Négy üzletfele érkezik Balogh Leventének Budapestre, akiknek minden kívánságát teljesíteniük kell a jelölteknek. Az már biztos, hogy Szabó Gergő újra az elnök úr irodájában találja magát a nap végén, a kérdés csak az, hogy hány jelölt számára ér véget az álommelóért folytatott küzdelem a folytatásban.

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#Videó#összefoglaló#16. rész#csapó péter#szabó gergő#pálfi márió#gombár bettina#steiner rachel#kása eszter#balogh levente

Címlapról ajánljuk