Az álommeló

Parázs hangulat alakult ki Gombár Betti és Steiner Rachel között

rtl.hurtl.hu

2024. április 15. 21:10

Az új hetet meglehetősen feszült hangulatban kezdték a jelöltek. A felszínre került problémák elsimítása érdekében Balogh Levente különleges csapatépítőt szervezett. A játék segített újra összekovácsolni a nap elején megrepedezett egységet, így látszólag megszűnt a jelöltek közti feszültség és senki nem távozott a megmérettetésből.

Családjáról és múltjáról mesélt Balogh Leventének a főnixként feltámadó Kása Eszter

Az elnöki asszisztens jelöltek Kása Esztert tartják a legkitartóbbnak és legkreatívabbnak a csapatban. Balogh Levente pedig kíváncsi volt, hogy hogyan szerezte ezeket a tulajdonságokat Eszter, akit Farmosi Larisza egy főnixhez hasonlított.

Márió egy jó padavan, akinek mesterre van szüksége Rachel szerint

Többen is úgy érzik a jelöltek közül, hogy a csapatban Márióra nem lehet sürgős feladatokat bízni, és akire a legtöbbet kell várni. Rachel meg is indokolta véleményét.

Zsuzsi férje nem értene egyet azzal, amit feleségéről állítanak Balogh Levente jelöltjei

Rozsnyai Zsuzsannának is megszavaztak egy címet a jelöltek. Balogh Levente arra volt kíváncsi, hogy vajon mit szólna a lány párja ehhez a „titulushoz”.

Rachel kígyónak nevezte Bettit, akinek szerinte bicskanyitogató a stílusa

Mélyen gyökerező konfliktusra derített fényt Balogh Levente a napi feladattal. Kiderült, hogy az irodán kívül Rachel és Betti összeszólalkoztak, aminek álmatlan éjszaka lett a vége.

Balogh Levente: Megszagoltatták velem a győzelmet

Az elnöki asszisztens jelöltek ezúttal a műfüves focipályán bizonyíthattak Balogh Leventének, aki teljesen átszellemülve, igazi futballmesterként irányította csapatát a partvonalról.

Előzetes: Naranccsal kell a jelölteknek profitot termelniük Balogh Leventének (04.16.)

A 17. napon egyetlen alapanyagot határoztak meg az elnöki asszisztensek számára, aminek felhasználásával komoly terveket kell letenniük az asztalra Balogh Levente elé.

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#Videó#összefoglaló#17. rész#balogh levente#farmosi larisza#steiner rachel#gombár bettina#kása eszter#pálfi márió#foci

Címlapról ajánljuk