Az álommeló

Balogh Levente elbocsátotta jelöltjét, aki két feladatban is kudarcot vallott egy nap alatt

rtl.hurtl.hu

2024. április 9. 21:15

A 12. munkanapon Balogh Levente egy komoly üzleti kihívás elé állította a jelölteket. Csak egy csapat hozott jó döntést, így három csapat egy egyszerű feladatban kapott lehetőséget arra, hogy biztosítsa a továbbjutását. Betti, Rita és Gergő azonban még ezt sem tudta megugrani, ám Betti megúszta a kiesést előző napi teljesítménye miatt. Rita és Gergő közül valaki nem tudta meggyőzni az elnök urat, így egyikük számára véget ért a verseny, a másik jelölt viszont kapott egy újabb esélyt. 

Négyből 3 csapat is mellé lőtt a Balogh Leventének tett befektetési javaslataikkal

Egy elhagyott ipari terület hasznosítására érkeztek befektetési ajánlatok, amikből a jelölteknek kellett kiválasztaniuk azt az egyet, ami szerintünk érdekes lehet Balogh Levente számára. Az opciók között szerepelt egy fesztiválközpont, egy idősek otthona és egy kalandpark is.

4 és fél millió forintot bízott elnöki asszisztens jelöltjeire Balogh Levente

Az összetettebb, befektetéssel kapcsolatos kihívás után egy egyszerűbb feladatot bízott Balogh Levente azokra a csapatokra, amelyeknek nem sikerült teljesíteniük az első megmérettetést.

Gombár Betti számon kérte Kása Esztert, hogy mit tett ellene

Gombár Betti csapata mind a két feladatban utolsó helyen végzett, ezért őt is megérintette a veszélyzóna szele. Kása Eszter viszont a biztonsági zónából figyelhette csapatával a többi jelölt küzdelmeit.

Balogh Levente újabb jelöltet bocsátott el: Nem tudom, hogy helyesen döntök-e

Mivel Gombár Betti az előző napi feladatban kimagaslóan teljesített, megúszta a mai veszélyzónát. De csapattársainak, Szabó Gergőnek és Vonyigás Ritának saját maguk mellett kellett érvelniük Balogh Leventének, hogy folytathassák a küzdelmet az elnöki asszisztensi pozícióért.

„Ne hízelegjünk egymásnak!” – Balogh Levente leállítja Szabó Gergő bókjait

Szabó Gergő ezúttal megúszta az elbocsátást, és az sem törte le a lelkesedését, hogy Balogh Levente rövidre zárta beszélgetésüket, amikor éppen csak belekezdett az elnök úr stílusérzékének méltatásába. Be akarja bizonyítani, hogy ő a legalkalmasabb az elnöki asszisztensi pozícióra.

Ráhel nem bírja Márió kiközösítését

A következő kihívásban színváltó csodalimonádé adja fel a leckét a jelölteknek, de a feladat teljesítését a Ráhel és Márió között kialakult feszültség is nehezíti majd. Balogh Levente pedig felteszi a fontos kérdést: „Maga csak ennyit tud?”

 

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#Videó#összefoglaló#12. rész#balogh levente#vonyigás rita#szabó gergő#gombár bettina#kása eszter#befektetés#millió#pénz

Címlapról ajánljuk