Az álommeló

Az álommeló jelöltjei a semmiből csináltak pénzt a bolhapiacon, ketten viszont így is távoztak

rtl.hurtl.hu

2024. március 29. 20:35

A jelölteknek Az álommeló ötödik munkanapján a semmiből kellett pénzt teremteniük, ez két csapatnak nagyon nehezen ment. A feladatban a segítők megítélése szerint Bence bizonyult a legkreatívabbnak, aki mindent megtett a siker érdekében. Balogh Levente a leggyengébben teljesítő csapatból Bencét és Kevint küldte el, de Zsuzsi és Veronika sem örülhettek, mert ők is hozzájárultak csapatuk gyenge eredményéhez.

„Összefogtak és összezártak ellenem” – Szilveszter sírva állt Balogh Levente segítői elé 

Mielőtt Farmosi Larisza és Krasznai István kiosztották volna a feladatokat, Szilveszter bement hozzájuk, hogy kiöntse a lelkét az előző nap kialakult csapatvitáról. „Kiszavazó műsor hangulatot éreztem” – mondogatta könnyeit törölgetve a segítőknek, azonban Krasznai István nem igazán értette, mit szeretett volna ezzel elérni a jelölt.


„Be kell húznom a féket, hogy ne tudjon elnyomni” – Papp Bence semmibe vette csapata véleményét 

Veronika és Bence már a többi csapat előtt elindultak, hogy megfelelő mennyiségű árut szerezzenek be a másnapra tervezett bolhapiacozásra. Hiába azonban a plusz idő, 35 perc után még csak egy lábos pihent a csomagtartójukban. A pánikhangulatot tetézte, hogy Bence egyik csapattársára sem hallgatott és csak a saját feje után ment, ami feszültséget okozott.


„Most fogok idegrohamot kapni” – Betti és Szilveszter újra egymásnak feszültek 

Betti és Szilveszter ismét egy csapatba kerültek, ráadásul ketten mentek ki terepre, hogy minél több árut gyűjthessenek be, amit másnap eladhatnak. A rohangálás és a pakolás közben többször összekülönböztek: „Próbál úgy feltűntetni, mintha ilyen béna hülye gyerek lennék” – mondogatta Szilveszter, majd a hazaúton újabb vita robbant ki közöttük.


Bence saját ruháit ledobva próbálta teljesíteni a feladatot 

Amikor már csak pár perc volt hátra a megadott időből, Bence és Fruzsina pánikolni kezdtek, hiszen csapattársaik még mindig nem értek vissza az összegyűjtött áruval. Annak érdekében, hogy a raktáruk ne maradjon üresen, a saját dolgaikat kezdték el összedobálni. Bence megállíthatatlan volt, az utolsó percekben már a ruháitól is elkezdett megválni…


„Ha este 9 órát mondanak, azt nem várom meg” – Krasznai István telefonon kerestette az elkésett csapatot 

A dugó és az elszámolt idő miatt két csapat sem érkezett vissza az office raktárba a megadott időre. Amikor Betti és Szilveszter befutottak, már nem kezdhettek el pakolni… azonban nem csak ők csúsztak meg: Veronika és Bence ekkor még sehol sem voltak. Krasznai István nem volt hajlandó órákon át rájuk várni, ezért Kevint kérte meg, hogy járjon utána, mi történt.


Az álommeló csapata a semmiből csinált pénzt 

Betti, Fruzsina, Bence és Szilveszter semmit sem tudtak kivinni a bolhapiacra, amit eladhattak volna, de nem estek kétségbe. Origami figurákat és repülőket hajtogattak, ezeket próbálták meg értékesíteni. Farmosi Lariszáék meglepődve figyelték, hogyan csapnak le a potenciális vevőkre.


„Te húztad át a számításunkat” – Az álommeló egyik csapata minden profitját elveszítette 

Annak ellenére, hogy Zsuzsanna, Veronika, Bence és Kevin üres kézzel érkeztek a bolhapiacra, egy jutalékos rendszer kialakításával, a többi árussal összedolgozva mégis tudott egy kis bevételt termelni. Az utolsó pillanatban azonban kiderült, hogy a nyereségük elúszott egy félreértés miatt, ami óriási vitát eredményezett.


Balogh Levente két jelöltet is hazaküldött: „Nem alkalmas arra, hogy elnöki asszisztens legyen” 

Az eredményhirdetést követően kiderült, hogy a csapatok közül Zsuzsanna, Veronika, Bence és Kevin négyese üres kézzel zárta a feladatot. Balogh Levente ezért behívta őket az irodájába, hogy átbeszéljék, mi történt, majd kettő elnöki asszisztens jelöltnek távoznia kellett.

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#összefoglaló#5. rész#bolhapiac#eladás#kiesés#balogh levente#farmosi larisza#krasznai istván

Címlapról ajánljuk