Az álommeló

Pégé fia, Papp Bence úgy érzi, előnnyel indult Az álommeló második évadában

rtl.hurtl.hu

2024. március 27. 20:15

Az álommeló első évadából ismert Papp Gábor, azaz Pégé fia a műsor második évadában próbálkozik meg azzal, ami apjának nem sikerült: elnyerni Balogh Levente elnöki asszisztensi pozícióját. Papp Bence az rtl.hu-nak arról mesélt, előnynek érzi-e a többi játékossal szemben, hogy az apja korábban már szerepelt a műsorban, és arról is kifejtette véleményét, hogy miért tartja magát rátermettebbnek Pégénél a pozíció betöltésére. 

Honnan jött az ötlet, hogy jelentkezz?

Édesapám, Papp Gábor (Pégé) ugye szerepelt Az álommeló első évadában, amit a műsor kezdetéig egyébként teljesen titokban is tartott a család előtt. Az első epizódnál meglepetésként jelentette be, hogy szerepel a műsorban, és onnantól kezdve pár adást közösen néztük. Közben minden epizódba és a feladatba beleképzeltem magam. Sokszor éreztem azt, hogy szívesen ott lennék a versenyzők között, és a legtöbbször úgy gondoltam, hogy ügyesebben és okosabban tudnám megoldani a feladataikat. Akkor még persze nem tudtam, hogy lesz második évad is, de amikor elindult a jelentkezés újra Az álommelóra, számomra egyértelmű volt, hogy nem hagyhatom ki ezt a lehetőséget

Apukád hogyan tudta titokban tartani, hogy részt vett a fogatásokon?

Édesapám a munkájából kifolyólag rengeteget utazik a világ különböző pontjaira, így teljesen megszokott nálunk, hogy hétközben napokra eltűnik valahová. Ezért nem is vettük észre, amikor – mint később kiderült –, a forgatások miatt napokig nem jött haza. A családdal végig azt hittük, hogy a munkája miatt elfoglalt, így azt is csak a műsor indulása után tudtuk meg, hogy mikor volt a forgatás.

Elmesélnél egy konkrét feladatot, amit te másképp csináltál volna, mint édesapád az első évadban?

Ilyen volt például a virágárusítós feladat volt, amiben minden csapat próbálta eladni a rózsákat az esőben. Én teljesen más szemszögből közelítettem volna a feladathoz, elsősorban a férfiakat céloztam volna meg, nekik próbáltam volna eladni a virágokat. 

Ez azért jutott eszembe, mert a legtöbb férfi a temetésén kapja meg élete első virágját. Így azt gondoltam, hogy a férfiakat könnyebben rá lehetett volna beszélni arra, hogy akár maguknak, akár más férfi rokonuknak, ismerősüknek vegyenek virágot.
 

Édesapád hogyan reagált, amikor megtudta, hogy jelentkezel Az álommeló második évadába?

Örült neki és nagyon támogatott. Rengeteg tanácsot adott azokban a kérdésekben, hogy mire érdemes koncentrálni a verseny során, és hogy mik azok a hibák, amiket semmiképp ne kövessek el. Például azt nagyon a lelkemre kötötte, hogy az egész forgatás és a feladatok megoldása közben is végig maradjak határozott és önazonos. Mivel apukámhoz hasonlóan én is egy nagyon alapos ember vagyok, próbáltam az előző évad részeit és feladatait kielemezve, valamint az ő tanácsai alapján maximálisan felkészülni a második évadra.

Mit gondolsz, te előnnyel indultál a többi jelölttel szemben?

Mindenképp előnnyel indultam. Ahogy az élsportolókat is sokszor olyan trénerek edzik, akik korábban maguk is sportolók voltak, így nekem is nagy szerencsém van azzal, hogy az apukám személyében olyan mentorom van, aki saját maga is végigjárta ezt az utat, míg a többieknek ez nem adatott meg.

Szerinted miért vagy rátermettebb az elnöki asszisztensi pozícióra, mint az édesapád?

Apukám egy nagyon tapasztalt ember, és remek vállalkozó. Ebből kifolyólag vannak olyan területek, amikben nem tudom felvenni vele a versenyt. 

Viszont úgy gondolom, hogy a fiatalságom és a modern életfelfogásom miatt én hatékonyabban tudnám ellátni a pozícióval járó feladatokat.
 

Milyen tapasztalatokkal gazdagodtál a forgatás során?

Egy teljesen új oldalamat fedeztem fel. Eddig szinte egyáltalán nem volt szereplési tapasztalatom, legutóbb, amikor nézők elé álltam, akkor egy fát játszottam egy középiskolai színdarabban. Ehhez képest most a kamerák kereszttüzében kellet nagyon stresszes és izgalmas feladatokat megoldanom, annak tudatában, hogy minden mozdulatomat rengeteg ember fogja majd látni a tévében. Nem azt mondom, hogy ezek után eldobom majd a karrierem és színésznek állok, de mindenképp úgy gondolom, hogy ez a műsor nagy mérföldkő az életemben, és úgy érzem, a jövőben is szívesen állnék kamerák elé.

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#pégé#papp gábor#Papp Bence#apa#fiú#balogh levente#elnöki asszisztens#első évad#második évad#család#verseny

Címlapról ajánljuk