Az álommeló

Két jelöltet is elbocsátott Balogh Levente, mert nem volt elégedett a teljesítményükkel

rtl.hurtl.hu

2024. március 26. 20:15

Az álommelóért folytatott küzdelem második napján csapatokban kellett dolgozniuk a jelölteknek. Az egyik csapatot Betti vezette, hozzájuk csatlakozott Márti is, aki Kincső helyére érkezett. A másik csapatnak pedig Balu delegálta a feladatokat. Dr. Krasznai István és Farmosi Larisza egész nap szemmel tartottak a jelölteket, hogy pontos beszámolót adhassanak az elnök úrnak. Balogh Levente pedig a nap végén értékelte a bemutatott munkákat, és volt, akinek az egyéni teljesítményét is.

Balogh Leventénél több vizet nem lehet eladni, így más feladatot szánt a jelölteknek

Az elnöki asszisztensi pozícióra pályázóknak Balogh Levente egyik vállalkozásának népszerűsítésével kellett foglalkozniuk a második napon. Mivel az elnök úr biztos benne, hogy az ásványvíznek jobb marketinget már nem lehet csinálni, így a saját birtokán termő mézeit bízta a jelöltekre.

Szentirmai Márti csatlakozott az elnöki asszisztensi pozícióra pályázó jelöltekhez

Kincső már az első feladat elvégzése előtt feladta a küzdelmet, így Márti csatlakozhatott a csapathoz a második napon.

Eluralkodott a káosz és a pánik Balu csapatában

Míg Betti csapata összeszedetten és gyorsan teljesítették a rájuk bízott feladatot vezetőjük iránymutatásával, addig Baluék nem érzékelték a rendelkezésre álló időt Farmosi Larisza szerint.

 

Szilveszter a vízről alkotott filozofikus gondolataival szórakoztatta Zsuzsit festegetés közben

Betti csapata odatette magát a rájuk bízott feladat elvégzése közben. Olyan jól haladtak, hogy arra is maradt idejük a jelölteknek, hogy a víz tulajdonságairól és viselkedéséről beszélgessenek egymással.

 

Betti rögtönzött válaszain Balogh Levente azonnal átlátott

Miután Betti bemutatta a csapata által dekorált standot, amiben Balogh Levente mézeit árulnák, az elnök úr keresztkérdéseket tett fel a csapatkapitánynak. Ez a fordulat váratlanul érte a jelöltet.

 

Mézálommal készült Balu csapata Balogh Leventének

Betti után Balu is bemutatta, hogyan oldották meg a rájuk bízott feladatot négy óra alatt. Balogh Levente meghallgatta a prezentációt, de nem tudta szó nélkül hagyni, hogy félkész megoldást láthatott csak a csapattól.

 

Ebben a feladatban megbukott vezetőként – Balogh Levente elbocsátotta Balut

Balu csalódott saját magában, ugyanis úgy érzi, tudott volna jobban is teljesíteni ebben a feladatban. Csapatkapitányként azonban vállalja a felelősséget a teljesítményükért.

Balu után Evelinnek is távoznia kellett Balogh Levente irodájából

Dr. Krasznai István és Farmosi Larisza egész nap figyelték a csapatok munkáját. A segítők úgy ítélték meg, hogy Balu csapatát Evelin teljesítménye is hátráltatta, így Balogh Levente úgy döntött, őt sem szeretné az elnöki asszisztensi pozícióban látni.

Kevin és Bence is csatlakozik Balogh Levente elnöki asszisztens jelöltjeihez

Farmosi Larisza hajnalban értesíti a jelölteket, hogy két órával hamarabb érkezzenek Balogh Levente irodájába, mert az elnök úrnak szüksége lesz rájuk. Két új ember, Kevin és Bence csatlakozik azokhoz, akik eleget tesznek Larisza kérésének, azonban lesznek olyanok is, akik nem jelennek meg a várt időpontban, a harmadik napon.

 

 

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#Videó#összefoglaló#2. rész#balogh levente#dr. krasznai istván#farmosi larisza#balu#betti#evelin#elbocsátás

Címlapról ajánljuk