Az álommeló

Volt, aki már az első akadálynál feladta a küzdelmet Balogh Levente irodájában

rtl.hurtl.hu

2024. március 25. 20:25

Balogh Levente korábbi segítőivel – Farmosi Lariszával és Dr. Krasznai Istvánnal –, és új szabályokkal tért vissza Az álommeló irodájába, hogy újabb jelöltek közül kiválassza idén is azt az egyet, aki betöltheti majd elnöki asszisztensi pozícióját. Az alapcsapat tagjainak nehezített terepen kellett bizonyítani, ami nem is sikerült mindenkinek. Így a következő nap új kihívásokat és új csapattagot hoz majd a jelöltek számára.

Így ismerkedett meg Krasznai István és Balogh Levente

Dr. Krasznai István – a Krasznai ügyvédi iroda alapítója és irodavezető ügyvédje – az ELTE Állam- és jogtudományi karán szerezte diplomáját 1997-ben. Karrierjét egy nagy múltú ügyvédi irodában kezdte, amelyet követően megalapította saját ügyvédi irodáját. Balogh Leventével egy baráti társaságban ismerkedtek meg. Több mint 10 éve látja el Leventének és cégeinek jogi képviseletét. Kedvenc hobbija az utazás, a történelem szeretete a világ legkülönfélébb pontjaira vezette. Másik kedvenc időtöltése a tenisz, melyet versenyszerűen űzött, és amit Balogh levente is szeret, így a mai napig együtt teniszeznek. Mottója: „A siker ott kezdődik, ahol a többiek feladják.”


Farmosi Larisza elárulta, mi a legkedvesebb hobbija

Farmosi Larisza közgazdász. Felsőfokú tanulmányait Kijevben majd Budapesten végezte. Több, világszerte ismert nagyvállalatnál vezető gazdasági pozícióban dolgozott. Öt évig volt a Balogh Levente által felépített Szentkirályi Ásványvíz gazdasági vezetője – innen az ismeretségük. Kikapcsolódásként kortárs képzőművészettel foglalkozik a férjével együtt, akivel több évet Angliában töltöttek, és akivel a mai napig támogatják a művészeket. Balogh Leventével itthon most újra együtt dolgoznak.


Új szabályok léptek életbe Az álommeló megszerzésében

Az alapcsapat mellett várólistára is kerültek olyan jelöltek, akik közül Balogh Levente bárkit behívhat próbanapra, ha úgy dönt, valakit elbocsátana az aktuális csapatból.


Balogh Levente lelkes jelöltjeit sokkolta az első feladat

Balogh Leventéhez 12 különleges ember érkezett, akik Az álommeló első feladatának kiemelten fontos szereplői voltak. Az elnök úr többek között arra volt kíváncsi, hogy a jelöltek mennyire képesek a tudás átadására, hogy hogyan kommunikálnak idegen emberekkel, illetve mennyire türelmesek és együttműködőek.

 

Szilveszter megpróbálta kijátszani Balogh Leventét és segítőit

Szilveszter úgy érezte, nem boldogul a feladattal és alkalmi munkatársával, ezért megpróbálta alternatív módon elvégzeni a rábízott munkát. Krasznai István és Farmosi Larisza azonban észrevették, hogy valami más készül a jelölt asztalánál.


„Több ezer embertől vette el a lehetőséget, az emberek sorsával és életével játszadozott” – Balogh Levente csalódott, mikor jelöltje feladta a küzdelmet

Az elnöki asszisztensi pozíció várományosait azonnal mélyvízbe dobták az első feladattal. Olyan alkalmi munkatársakat kellett irányítaniuk a digitális prezentációjuk elkészítésében, akik soha nem használtak még laptopot vagy számítógépet. Volt olyan, aki ugyan megpróbálkozott a feladat elvégzésével, végül mégis feladta a küzdelmet: „Sajnálom, ez egy nagyszerű lehetőség, de nem nekem."


Balogh Levente jelöltjei felszálltak egy vonatra, ami rossz irányba ment

Az alapcsapatnak nagyjából a fele úgy érezte, hogy nem tudták teljesíteni Az álommeló első feladatát, ezért Balogh Levente beszélni akart velük.


Balogh Levente megvált volna a „legbefolyásolhatóbb” jelöltjétől: Úgy döntöttem, hogy elküldöm önt

Az első nap végén Balogh Levente úgy ítélte meg, hogy alapcsapatában Betti és Balu a két véleményvezér, ezért megkérdezte tőlük, hogy szerintük ki a legbefolyásolhatóbb jelöltje a többiek közül. A megmondó emberek végül Annát nevezték meg, így neki kellett elbeszélgetésre mennie az elnök úrhoz.


Új jelölt érkezik Kincső helyére, Bettit és Balut csapatkapitánynak nevezte ki Balogh Levente

Balogh Levente, Farmosi Larisza és Krasznai István az első nap végén összegezték a jelöltek teljesítményét, majd az is kiderült, mi vár rájuk a következő megmérettetésen.

 

„Van, amikor a vezetőnek hullik a feje” – Balogh Levente komoly döntés előtt áll

Méz mintabolt építésébe kezdenek a Balogh Levente elnöki asszisztens pozíciójára pályázó jelöltek. A második nap végén a két csapatkapitánnyal, Bettivel és Baluval is elbeszélget az elnök úr, Az álommeló következő részében:

 

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#összefoglaló#1. rész#balogh levente#elnöki asszisztens#felmondás#feladás#új esély

Címlapról ajánljuk