Balogh Levente ismét álommelót kínálAugusztus 2-től lehet jelentkezni Az álommeló második évadába, ugyanis Balogh Levente újra keresi elnöki asszisztensét.
Az álommeló

Balogh Levente ismét álommelót kínál

rtl.hurtl.hu

2023. augusztus 3. 20:23

Augusztus 2-től lehet jelentkezni Az álommeló második évadába, ugyanis Balogh Levente újra keresi elnöki asszisztensét.

Az RTL nagysikerű üzleti realityje, Az álommeló (Gyártó: UFA Magyarország Kft.) második évadához érkezett, amelyben Balogh Levente üzletember ismét elnöki asszisztensét keresi. Az első évad győztese Keserű Balázs lett, aki sikert sikerre halmozott és pár hónap alatt bizonyította rátermettségét Balogh Levente számára. Az előléptetésre pedig nem is kellett sokáig várnia, mert hamarosan Levente az egyik cégének élére őt nevezi ki ügyvezető igazgatónak, sőt egyik cégében részesedést is kap, ami azt bizonyítja, hogy akiben az üzletember látja a kitartást, a tehetséget és az elszántságot, arra lépésről lépésre újabb nagyszerű lehetőségek várnak. A megüresedett elnöki asszisztens pozíció pedig ismét nyitva áll a jelentkezők előtt.

Ahogy az az első évadban már látható volt, a jelölteknek adásról-adásra a munkakörhöz kapcsolódó feladatokat kell majd elvégezniük, hogy ezzel is bizonyítsák rátermettségüket a pozícióra.

A tét ismét hatalmas, ugyanis, akit a műsor végén Levente kiválaszt, elnyeri az álommelót, ami bruttó 3 millió forintos fizetéssel, felső középkategóriás céges autóval, laptoppal és cafeteriával jár majd.

Augusztus 2-től az rtl.hu/azalommelo oldalon várják azok jelentkezését, akik szeretnének egy igazi álommelót elnyerni, és ezzel megváltoztatni az életüket.

Itt jelentkezhetsz!

#Az álommeló#rtl#Videó#jelentkezés#új évad#elnöki asszisztens

Címlapról ajánljuk