Az álommeló

Keserű Balázs vitt mindent, Vajtó Dettinek már csak Balogh Levente volt a lényeg – így telt Az álommeló utolsó napja

rtl.hurtl.hu

2023. május 12. 22:30

Vajtó Detti és Keserű Balázs fej-fej mellett haladva küzdötték végig a hathetes kihívást. A finálé napján mindkettőjüknek megadatott a lehetőség, hogy még egy utolsó kampánybeszédet tartsanak az elnök irodájában. Végül Balázs nyerte el az elnöki asszisztensi címet. Mutatjuk, mi történt Az álommeló utolsó adásában.

Az elnök és segítői a végső döntés meghozatala előtt meghallgatták Vajtó Detti beszédét. A jelölt bevallotta, Leventét olyan embernek ismerte meg, aki mellett szívesen elkötelezné magát, végül pedig két ígéretet is tett neki.

Bevonzottam az életembe

– fogalmazott Detti az utolsó beszédében Balogh Leventének.


Detti után következett Keserű Balázs kampánybeszéde. A jelölt nem készült hosszú monológgal, egyszerűen csak összegezte az elmúlt heteket és kijelentette, hogy szeretne Balogh Levente megbecsült kollégáinak körébe tartozni.

Az élő példaképem mellett dolgozhatnék

– fogalmazott Balázs az utolsó beszédében Balogh Leventének.


Balogh Levente döntése alapján Keserű Balázs került a dobogó első helyére, ezzel elnyerve az egy éves munkaszerződést bruttó hárommillió forintért, céges autóval és telefonnal együtt. Nézd meg a mindent eldöntő pillanatot!

 

Amekkora a dicsőség, akkor a felelősség

– mondta Balázs, aki Balogh Levente és segítői társaságában nyitotta ki az ünnepi pezsgőt. 


Vajtó Detti lecsúszott ugyan az álommelóról, mégis pozitívan tekint a jövőbe. Úgy gondolja, hogy ezután csak jó jöhet az életébe, ugyanis biztos benne, hogy nagyon sok lehetősége nyílik a műsor után.

Nem fogok otthon szomorkodni

 – mondta Detti, akinek a végén már nem a pozíció volt a lényeg, hanem Balogh Levente.


Szerződés, laptop, céges autó és telefon, illetve természetesen álmai melója – ezekért küzdött hat héten keresztül Keserű Balázs, aki elnyerte Balogh Levente elnöki asszisztensi pozícióját. Farmosi Larisza, dr. Krasznai István, Balogh Levente és Keserű Balázs is megszólalt a döntő után. Balogh Levente pedig azt is elárulta, mikor áll munkába az elnöki asszisztense.

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#keserű balázs#vajtó detti#balogh levente#dr. krasznai istván#farmosi larisza#döntő#finálé

Címlapról ajánljuk