Az álommeló

Viki távozott, Detti kézen állva, Marcell pedig drága üveggel próbálta megnyerni Balogh Leventét

rtl.hurtl.hu

2023. május 10. 22:45

A fővárosban szereztek be többszázezer forint értékű kincseket Az álommeló jelöltjei, de Viki ebben a feladatban nem bizonyíthatott, ugyanis Balogh Levente elbocsátotta már a nap elején. Mutatjuk, mi minden történt a reality utolsó hetének szerdai adásában.

Viki már nem küzdhet tovább az elnöki asszisztensi pozícióiért. Azonban Balogh Levente ígéretet tett az elbocsátott lánynak mielőtt elköszöntek volna egymástól.


A könnyes búcsú után nekivágtak a munkanapnak Az álommeló jelöltjei. Ezúttal Detti volt az egyetlen, akinek nem sikerült abszolválnia a rábízott feladatot. Balogh Levente leült segítőivel és átbeszélték, hogy mi a véleményük a jelöltek teljesítményéről. Ennek a megbeszélésnek végül komoly következményei lesznek.

Egy nagy nullát tudott eredményként felmutatni

– avatta be dr. Krasznai István Balogh Leventét, aki ez alapján is döntött Detti sorsáról.


Marcell viszont sikerrel járt: egy 250 ezer forintért vásárolt üres üveggel szerette volna lenyűgözni Balogh Leventét.

Nem tudom, hogy magának mit ér ennyit ez az üveg

– mondta az eladó, aki kételkedett abban, hogy Marcell jó üzletet csinált, de szíves örömest eladta neki az elnöknek szánt relikviát.


Keserű Balázs számára viszont egy igazi érzelmi hullámvasút volt a szerda. A srác egész jó úton járt ahhoz, hogy megvásárolja Dwayne Johnson aláírását az elnök kérésének megfelelően, de az adás-vétel különös fordulatot vett. Balázs bevitt egy idegent Az álommeló irodájába, aki le akart csapni Balogh Leventére.


A következő adásban Balogh Levente fejenként tízmillió forintot ad jelöltjeinek, Detti hazugsággal vádolja meg egyik társát, és kiderül, hogy ki a két legesélyesebb, akik megküzdhetnek egymással a döntőben. Kövesd Az álommeló utolsó hetét hétköznap este 20:50-kor az RTL-en!

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#vajtó detti#czibolya viktória#vámosi marcell#keserű balázs

Címlapról ajánljuk