Az álommeló

Viki és Detti kiütötte a nyeregből Balázst és Marcellt, így ők nem bizonyíthattak tovább Balogh Leventének

rtl.hurtl.hu

2023. május 8. 22:45

Balogh Levente pénzét kockáztatták Az álommeló jelöltjei, akiket megizzasztott az office-ba érkezett vállalkozó. Mutatjuk, mi minden történt a reality hétfői adásában.

Rákanyarodtak az utolsó hétre a jelöltek. A hét első napján üzleti tárgyalásokon kellett összemérniük a tudásukat, ahol a végén Viki és Detti kapott lehetőséget arra, hogy élesben is kipróbálják a tehetségüket.

Czibolya Viki olyan helyzetben találtam magát, amiben még sosem volt része. Ezért úgy döntött, magabiztosan és keményen fog tárgyalni Balogh Levente potenciális partnerével. Hogy jól végezte-e a rábízott feladatot, az a vállalkozó véleményéből derült ki.

Apukám meglátja, lehet, hogy letagad

– aggódott Viki a tárgyalás után.

Vajtó Detti egy igazán izzasztó tárgyaláson van túl. Mindent megtett annak érdekében, hogy dominálja a beszélgetést, de voltak pillanatok, amikor egyáltalán nem tudta, mit reagáljon az elhangzottakra.

Dettike, nagyon gyámoltalan maga

– fejtette ki véleményét Balogh Levente a jelöltjének.

Az eredményhirdetés során Balogh Levente elmondta, hogy szerinte Viki egyenesen „megkajálta a vállalkozót”, ezzel pedig  sikerült átírnia az elnök esélyességi sorrendjét. 

Az álommeló következő adásában ismert arc tűnik fel. Istenes Bence azért érkezik az office-ba, hogy tesztelje a jelölteket. A realityben ezúttal kiderül, ki mennyire ismeri az elnököt, illetve hogy Larisza kit kér számon a viselkedése miatt. Kövesd Az álommeló adásait minden hétköznap 20:50-től az RTL-en!

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#czibolya viktória#tárgyalás#vajtó detti

Címlapról ajánljuk