Az álommeló

HR-vezetők vizsgáztatták Az álommeló jelöltjeit, Bálint pedig sírva fakadt

rtl.hurtl.hu

2023. május 5. 22:30

Piacos napot tartottak Az álommeló jelöltjei a reality pénteki adásában. A megmérettetés azonban az eladásokkal sem ért véget, a kiértékelés után ugyanis még egy HR-interjút is meg kellett ugraniuk a leendő elnöki asszisztenseknek.

Bálint és Marcell kora reggel vágtak neki az értékesítésnek, hogy minél több portékát adhassanak el a budapesti piac vásárlóinak. A srácokat senki sem állíthatta meg: Marcell még a piaci árusoknak is eladta termékeiket. Nézd meg, a jelöltek hogyan maximalizálták hasznukat egy okos húzással!


Balázs és Viki is hatalmas energiával vágtak bele az előző nap beszerzett termékek értékesítésébe, de pár óra elteltével kiderült, hogy ez sem volt elég a sikerhez.

Levente nem ezt várta volna

– mondta Viki, aki a könnyeivel küszködve szembesült kudarcával.


Balogh Levente ezután három HR-ezető segítségét kérte annak érdekében, hogy még pontosabb képet kaphasson a jelöltek kvalitásairól. Vajon sikerült bepillantaniuk Viki, Bálint, Balázs és Marcell álarca mögé?


Az elnök a kiértékelések után hívatta fel magához Bálintot és Vikit, hiszen ők teljesítettek aznap a legrosszabbul. Ennek eredménye volt, hogy Bálint távozott a jelöltek közül. Kiesése után összetört: sírva rogyott a földre az iroda előtt.

Nagyon sok fantasztikus tulajdonsága van, de a vesztébe rohan

– mondta az elnök. Bálint a könnyeivel küszködve hallgatta végig Balogh Levente indoklását, hogy miért is kell távoznia a jelöltek közül. Miután kiesett, Bálint nem tudta tovább magában tartani érzéseit, patakokban folytak a könnyei.


A következő adásban Balogh Levente pénzét teszik kockára a jelöltek.

Az én pénztárcámmal fognak játszani

– kezdi reggeli beszédét az elnök, aki fontos feladatot bíz a versenyben maradt négy jelöltjére. Ha kíváncsi vagy, hogy milyen kihívás vár Vikire, Dettire, Balázsra és Marcellre, akkor kövesd Az álommeló hétfői adását 20:50-től az RTL-en!

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#vajtó detti#vámosi marcell#czibolya viktória#lencsés bálint#keserű balázs

Címlapról ajánljuk