Az álommeló

Szívszorító családi történetek és vegyes érzelmekkel teli elbocsátás Az álommeló 22. részében

rtl.hurtl.hu

2023. május 4. 22:30

A reality csütörtöki adásában Viki és Balázs a magánéletük komoly és szomorú részleteibe is beavatták az elnököt, Detti és Balogh Levente elmélyítették kapcsolatukat, Timinek viszont el kellett búcsúzni Az álommelótól.

Már a nap elején elbocsátotta egyik jelöltjét Levente. Miután Timi meghallgatta az elnök ítéletét, elárulta, ő valójában szerencsének érzi magát, hiszen vannak emberek, akik úgy gondolják, jó az, amit csinál.

Megyek vissza az unalmas életembe, és utazom körbe a világot

– tette hozzá Timi. A lány továbbra is kitart álláspontja mellett, miszerint ő kifogástalan videót készített Balogh Leventéről, és továbbra sem érti, hogy miért őt bocsátotta el a feladat után.


A csütörtöki epizódban Balogh Levente-napot kaptak a jelöltek, ugyanis mindenkinek megadatott a lehetőség, hogy eltöltsenek egy kis időt privátban is az elnökkel.

Viki családja szívszorító történetébe is beavatta Leventét. A lány saját bevallása szerint mindaddig nem foglalkozott a pénz értékével, amíg a vállalkozó édesapja könnyedén fedezte kiadásait. Azonban 19 éves korában megtörtént a baj, ezért meg kellett tanulnia a saját lábára állni anyagilag.


Balázs könnyek között mesélt veszteségéről, hogy milyen családból származik, és mit hozott otthonról, amit a karrierjében is szeretne kamatoztatni – ezzel pedig elnyerte Levente elismerését. Sajnos a történtek nemcsak az életre készítették fel Balázst, az elnökhöz hasonlóan neki is meg kellett küzdenie a gyász feldolgozásával.


Az elnök Bálinttal abba a kecskeméti dzsúdóterembe látogatott el, ami az egyik legmeghatározóbb helyszín volt az életében. Az elnök próbára tette jelöltjét, aki nem tudott nemet mondani a feladatra. Vajon ez előny vagy hátrány lesz végül Levente szemében?


Az edzés után Marcellel egy fodrász szalonba látogattak el, ahol Balogh Levente tudomást szerzett a jelölt összeomlásáról.

Nem akartam viccet csinálni az elnök úrból

– kezdte mondanivalóját Az álommeló jelöltje, aki a fodrásznál avatta be bizalmasan Balogh Leventét az érzéseibe.


A Kecskemétről hazafelé vezető kocsiút állt az elnök és Detti rendelkezésére, hogy átbeszéljék az elmúlt heteket és kettőjük munkakapcsolatát. A társalgás olyannyira meggyőzőnek bizonyult, hogy Balogh Levente Dettiről alkotott véleménye 180 fokos fordulatot vett, mire Budapestre értek.

Detti egy fantasztikus meglepetés nekem

 – Balogh Levente védelmi pozícióval juttatta a TOP4-be jelöltjét.

Az elnöki asszisztens jelölt biztos volt abban, hogy ha lehetősége nyílik egy személyes beszélgetésre az elnökkel, akkor azonnal meggyőzi majd alkalmasságáról. A jóslatai pedig úgy néz ki, beigazolódtak.


A következő adásban Tápiószentmártonba indulnak nagybevásárlást tartani Az álommeló jelöltjei, hogy később egy budapesti piacon értékesítsék az ott vásárolt termékeket. A reality következő adásában kiderül, hogyan tette próbára őket ez a feladat – pénteken 20:50-kor az RTL-en.

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#dráma#balogh levente#cikk

Címlapról ajánljuk