Az álommeló

Giccses, vicces, fantasztikus és klisés videókat készítettek Balogh Leventéről Az álommeló jelöltjei

rtl.hurtl.hu

2023. május 3. 22:31

Mind a hat jelölt elmerült a TikTok és Instagram videókészítés rejtelmeiben annak érdekében, hogy lenyűgözzék az elnököt. A jelöltek közösen értékelték ki egymás munkáját, a nap végén pedig valaki nagyon magára vette Balogh Levente döntését.

Az álommeló szerdai adásában a jelöltek nem kisebb feladatot kaptak, mint hogy egy személyes márkaépítő anyagot csináljanak Balogh Leventéről. Mutatjuk, hogyan teljesítettek az asszisztensjelöltek.

Vámosi Marcell

Detti szerint annyira sok effekt és vágás volt Marcell munkájában, hogy emiatt nem tudott figyelni az anyag valós mondanivalójára. Sőt, szerinte egyenesen egy „giccsparádé” volt a Balogh Leventéről készült videó.

Nem akartam kifigurázni, nem ez volt a cél

– mondta az alkotó, akinek szemmel láthatóan nem esett jól, hogy jelölttársai egytől egyig leszólták a videóját.

Vajtó Detti

Detti arra gondolt, hogy Balogh Levente Instagram-oldalára készíti az aznapi feladatot, de később felvilágosította jelölttársa, hogy az ilyen jellegű videókat általában TikTokra érdemes feltölteni, és hogy mi a különbség a TikTok és Instagram videók között.

Lencsés Bálint

Bálint videójával kapcsolatban több kritikát is megfogalmaztak a jelöltek. Bár a koncepció kreatívnak bizonyult, voltak, akik úgy látták, fura üzenete van a videónak, ami az elnök személyes márkáját illeti.

Balogh Levente nem egy varázsló 

– fogalmazta meg Timi a véleményét.

Keserű Balázs

Balázs ebben a feladatban is próbált mindent megtenni azért, hogy az elnök elégedett legyen vele. Azonban a végeredményt látva, társai véleménye elbizonytalanították őt, ennek ellenére még hisz abban, hogy meggyőzheti Leventét. 

Tudom, hogy hibáztam

– fogadta el Balázs a többiek véleményét.

Czibolya Viktória

Szinte mindenki elégedett volt Viki alkotásával. Balázs volt az egyetlen, aki úgy érezte, a kritikáit is meg kell fogalmaznia a videóval kapcsolatban.

Pintye Tímea

Bár Timi évek óta foglalkozik közösségi média kampányokkal, mégsem tudott jól teljesíteni az elsőre testhezállónak tűnő feladatban. Legalábbis jelölttársai szerint, akiket egyáltalán nem győzött meg a TikTokra szánt videójával.


A nap végén Balogh Levente döntötte el, kinek a videója alkalmas arra, hogy kikerüljön az oldalára. Detti és Bálint mellett Timi munkáját sem talált megfelelőnek arra, hogy a nyilvánosság elé kerüljön, amit nem igazán tudtak mire vélni.

Mi van az enyémben, ami nem vállalható?

– tette fel a költői kérdést Timi, majd kifejtette, hogy számára Marcell videóját volt fájdalmas végignézni.


A következő részben valaki védelmi pozíciót kap Az álommeló jelöltjei közül, aki ezáltal azonnal bekerül a TOP4-be.

Van egy hiányérzetem: nem ismerem önöket eléggé

– mondja Balogh Levente a leendő elnöki asszisztenseinek, akikkel a reality következő adásában közelebbről is megismerik egymást. Kövesd Az álommeló epizódjait minden hétköznap 20:50-kor az RTL-en!

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#vajtó detti#czibolya viktória#lencsés bálint#pintye tímea#keserű balázs#vámosi marcell#Videó

Címlapról ajánljuk