Az álommeló

Kínos helyzetek, visszautasítások és feszült viták Az álommelóban

rtl.hurtl.hu

2023. április 27. 22:35

Gergő visszautasította Balogh Levente véleményét, Balázs kínos helyzetbe hozta magát, Timi pedig „leradírozta” a brigádot. Ez történt Az álommeló 17. részében.

A jelölteknek csapatban kellett megalkotniuk egy 30 éves jubileumi ásványvizes palackot. Az esélyesebbek csapatát Balázs képviselte, amikor a palack bemutatására került sor. A prezentáció után az élelmiszermérnökként végzett jelöltnek pontosan tudnia kellett volna a helyes válaszokat az elnök kérdéseire, ám ez sajnos nem így történt – ezzel kellemetlen helyzetbe hozva saját magát.


Balázzsal ellentétben Pégé tökéletes prezentációt tartott Balogh Levente és kollégái előtt. Több bátor döntést is bevállaltak az exkluzív jubileumi palack tervezésekor, amit részletesen kifejtett az előadása során. Az elnök ezután szembesítette Pégét azzal, ami ekkor vált nyilvánvalóvá számára.


Nem csak a kreatív munka volt a csapatok feladata. Gondolataikat és terveiket egy csapatnyi szakértő előtt is meg kellett védeniük. A végeredményre azonban senki sem számított.

Timi leradírozta a brigádot

– mondta Balogh Levente a vita után.


A nap végén Balogh Levente kifejtette álláspontját Gergőről is, aki két esélyt is kapott tőle, hogy bizonyítson. A jelölt viszont nem értett egyet az elnök szavaival, számára most véget ért a küzdelem a pozícióért. Elbocsátása után ezzel a gondolattal búcsúzott:

Talán a legnagyobb tanulság az, hogy tényleg nagyon el vagyok szállva néha magamtól.


A következő adásban a Szaharában és a Holdon tesztelt NASA fejlesztését árulja Pégé a gyanútlan járókelőknek. Ezúttal ugyanis egyéni feladatban teszik próbára sales képességeiket Az álommeló jelöltjei. Kövesd a reality epizódjait minden hétköznap este 20:50-kor az RTL-en!

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#pégé#cikk#összefoglaló#ásványvíz

Címlapról ajánljuk