Az álommeló

Bálintot Balogh Levente segítői, Anettet pedig a finn nagykövetség dolgozói buktatták le az elnök előtt

rtl.hurtl.hu

2023. április 26. 22:35

Saját kisfilmekkel, prezentációkkal és tánccal is készültek Az álommeló jelöltjei, hogy Balogh Levente mellett a finn nagykövetség tagjait is lenyűgözzék. Mutatjuk, mi minden történt a reality szerdai epizódjában.  

Az álommeló 16. részében a csoportos feladat célja Finnország népszerűsítése volt. A két részre osztott jelölteknek saját maguk által forgatott filmekkel, prezentációval és finn hagyományokat őrző koreográfiával is kellett készülniük. 

Hosszas győzködés után Pégé beadta a derekát, és hajlandó volt Narimennel táncolni a nagykövetségen, ám az előadásuk további részével már nem voltak maradéktalanul elégedettek Balogh Levente segítői. Bálint akármennyire szerette volna eltitkolni a róla készült kisfilmet, mégis megvolt a premier az egész finn küldöttség szeme láttára. Nézd meg, milyen videót rejtegetett Bálint!  


A másik csapatban sem ment minden flottul: a prezentáció végén a nagykövetség dolgozói kérdéseket tettek fel a jelölteknek, amitől Anett zavarba jött. Balogh Levente számára ekkor vált világossá, hogy Anett mit titkolt előle egészen eddig a pontig.


Az elnök ezután haladéktalanul elbocsátotta Anettet, így számára véget ért a küzdelem az elnöki asszisztensi pozícióért.


A következő adásban Gergő és Timi egymásnak feszülnek mindenki előtt, a tíz éve 3D grafikai stúdióval rendelkező Pégének pedig nem sikerül jól átadni az igényeit a tervezőnek – vajon az esélytelenek csapatának ezzel megpecsételődik a sorsa? Kiderül Az álommeló csütörtöki adásában – 20:50-kor az RTL-en.

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#nagykövetség#finnország#lencsés bálint#márka anett#vámosi marcell

Címlapról ajánljuk