Az álommeló

Timit számonkérték Balogh Levente irodájában, Balázs pedig megvádolta Dettit az elnök előtt

rtl.hurtl.hu

2023. április 25. 22:35

Mutatjuk mi minden történt a reality 15. epizódjában, amiben két jelölt is vezető szerepet kapott. Ráadásul sokkal összetettebb feladatot szánt nekik Balogh Levente annál, mint amit ők először elképzeltek.

Kiemelt szerepet szánt Balogh Levente két jelöltjének is, akiket így élesben tesztelhetetett az elnöki asszisztensi pozícióra. A nap végén szokás szerint a kiértékelésre is sor került, amit Bálint csapatával kezdett az elnök úr: Timivel nemcsak jelölttársai, de Balogh Levente segítői is vitába keveredtek a kommentárjai miatt.

A másik csapatot Balázs vezette, aki úgy érezte, Detti nem tisztelte őt eléggé ahhoz, hogy a rájuk bízott feladatot megfelelően teljesítsék. Habár Detti próbálta megvédeni saját álláspontját az elnök jelenlétében, Balázs konkrét példákkal is igyekezett alátámasztani álláspontját.


A következő adásban Balogh Levente a finn nagykövetségen bocsátja el egyik jelöltjét.

Olyan pipa vagyok ezért

– mondja Farmosi Larisza Balogh Leventének és Dr. Krasznai Istvánnak Az álommeló szerdai epizódjában, miután fény derül az egyik jelölt komoly hiányosságára a feladat teljesítése közben. Kövesd a reality epizódjait minden hétköznap 20:50-kor az RTL-en!

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#pintye tímea#keserű balázs#cikk#összefoglaló

Címlapról ajánljuk