Az álommeló

Bálint szívszorító családi drámájáról, Balázs pedig egészségügyi gondjairól mesélt Balogh Leventének

rtl.hurtl.hu

2023. április 24. 22:35

Pégé szembesítette Balogh Leventét azzal, hogy nincs megelégedve a feladatok komolyságával, Dr. Krasznai István kizárta Gergőt a versenyből, az elnök pedig kiválasztott két jelöltet, akiknek kedden meg kell jelenniük az irodájában. Mutatjuk mi minden történt Az álommeló negyedik hetének első munkanapján.

Elindult Az álommeló negyedik hete, ahol már az első feladatban komoly kizárás történt. Úgy tűnik, Gergő nem tiszteli kellőképp az elnöktől kapott második esélyét. Utólag már „szánja-bánja” tettét, de most vállalnia kell a következményeket.

Ön sajnos kiesett

– hirdette ki Gergő büntetését Dr. Krasznai István.


A feladatok végén a legjobb négy jelölt négyszemközt beszélgethetett Leventével, ahol többek között a jelöltek magánéletére is fény derült.

Bálint számára hatéves korában – szülei válásakor – derült ki, hogy akit addig édesapjának hitt, valójában nem is az, ugyanis a család egyik barátja a vér szerinti szülője. De az igazi nehézségek csak ezután kezdődtek az életében. Bálint szívfacsaró történetet mesélt el Balogh Leventének édesanyjáról, aki önszántából mondott le kisfiáról évekkel ezelőtt.

Anya nélkül nőttem fel

– árulta el könnyek között a jelölt.


Balázzsal több témát is érintett. Kiderült, hogy a jelölt egészségügyi problémákkal küzd, és hogy szerelmével a napokban szakítottak.


Pégével kapcsolatban kérdések merültek fel Balogh Leventében: vajon miért akar valaki 47 évesen alkalmazott lenni azok után, hogy felépített egy jól menő vállalkozást. Nézd meg Papp Gábor és Balogh Levente beszélgetését!


Az elnök a nap végén különleges megbeszélésre hívta két jelöltjét, így Bálintra és Balázsra fontos tárgyalás vár Az álommeló keddi adásában.


A következő adásban Viki helyre rakja Pégét, Anett és Bálint pedig egymásnak feszülnek. Az álommeló – minden hétköznap 20:50-kor az RTL-en.

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#összefoglaló#cikk#balogh levente#antal gergő#keserű balázs#lencsés bálint

Címlapról ajánljuk