Az álommeló

Óriási vita Az álommelóban: Balogh Levente kikérte magának a jelöltek lázadását

rtl.hurtl.hu

2023. április 21. 23:30

Máté és Detti kiakadtak, mert az elnök megváltoztatta korábbi döntését, a versenyben maradt jelöltek pedig műanyag palackoknak adtak új életet. Mutatjuk, mi minden történt Az álommeló harmadik hetének utolsó napján.

Már kora reggel komoly feszültséget szült Gergő visszatérése. Detti és Máté számára nem volt szimpatikus, hogy Balogh Levente megváltoztatta korábbi döntését, ami az ő esélyeikre is komoly hatással volt. Ellenérzéseiknek hangot is adtak, amit az elnök sem hagyott szó nélkül. És mielőtt még félreértették volna, Levente nyilvánvalóvá tette számukra, hogy ez nem egy fogadóóra, ahol beszélgetni készül velük – sokkal inkább azért tért vissza, hogy kifejtse véleményét a jelöltek viselkedésével kapcsolatban, és vázolja a szabályokat, amikhez mindenkinek tartania kell magát.

Szeretném befejezni a játékot

– mondta erre Máté, majd számon kérte Balogh Leventét.


Miután Máté hangot adott sérelmének, az elnöki irodában folytatta a beszélgetést Balogh Leventével, aki úgy döntött, a jelölt nem alkalmas az asszisztensi pozícióra. Máté vegyes érzelmekkel fogadta az elnök szavait.


Miután elcsendesedett a vita által gerjesztett feszültség, az elnöki asszisztensjelölteknek az újrahasznosítás jegyében kellett újragondolniuk, hogy milyen jövőt szánnának az elhasznált ásványvizes palackoknak. Nézd meg, milyen termékekkel álltak Balogh Levente elé a jelöltek!


Máté lázadása és elbocsátása viszont a többiek esélyeire is hatással volt. Hosszú és mozgalmas napot zártak Balogh Levente elnöki asszisztens jelöltjei. Már a munkanap indulásakor felültek egy érzelmi hullámvasútra, ami a nap végén is új irányt vett. Ugyanis továbbjutásuk ezúttal nem csak a teljesítményükön múlt.


Az álommeló következő adásában szabályszegés miatt esik ki egy jelölt.

Megkérem, hogy fejezze be ezt, mert ez egy játék. A sportban is vannak szabályok, betartjuk

– fakad ki dr. Krasznai István az egyik jelölt csalása miatt. Kövesd Az álommeló adásait minden hétköznap 20:50-től az RTL-en!

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#kővári máté#balogh levente#vita#vajtó detti#lázadás#elbocsátás

Címlapról ajánljuk