Az álommeló

Anett múltbeli rossz döntéseiről vallott Balogh Leventének, aki három embert is elküldött, majd újabb esélyt adott egy korábbi jelöltjének

rtl.hurtl.hu

2023. április 20. 22:30

Az álommeló csütörtöki adásában a jelölteknek ismét az utcán kellett küzdeniük a versenyben maradásért, miközben az egyik jelölt titkos múltjáról vallott az elnöknek, hogy eldönthesse, így is alkalmasnak találja-e a pozícióra.

Anett korábban fehérneműs tánccal kereste a kenyérét, ezzel segítette beteg édesanyját – derült ki Az álommeló 12. adásából. Amíg ugyanis a jelölteknek az utcán kellett küzdeniük a versenyben maradásért, Anett szabadnapot kapott és Balogh Leventével ebédelhetett. A jelölt megragadta a lehetőséget, és őszintén bevallotta az elnöknek, milyen munkát vállalt korábban, ami miatt búcsút kellett mondania valódi hivatásának is.


A nap végén Balogh Levente úgy döntött, három embert is elküld a mezőnyből. Az elnöki asszisztensi pozícióra pályázók esélyt sem kaptak, hogy beszéljenek az elnökkel, azonnali hatállyal távozniuk kellett az office-ból. Az elbocsátott álláskeresők igencsak megdöbbentek a hirtelen döntésen, de még versenyben maradt társaik is alig találták a szavakat.


Ezután Balogh Levente váratlan dologra határozta el magát. Segítőivel átbeszélve úgy döntött, visszahívja egyik jelöltjét, akit korábban hazaküldött az akkor nyújtott teljesítménye miatt.

Várom az irodába

– ezekkel a szavakkal adott új esélyt Balogh Levente egykori jelöltjének.


A következő adásban a többi jelölt még csak nem is sejti munkába menet, hogy mi, pontosabban ki vár rájuk az office-ban. Ha kíváncsi vagy, hogyan fogadják majd Gergőt egykori társai, nézd meg a videót!

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#márka anett#antal gergő#balogh levente

Címlapról ajánljuk