Az álommeló

Máté felgyújtotta Balogh Levente festményét, Gergő és Viki pedig sírva távoztak

rtl.hurtl.hu

2023. április 19. 22:20

Balázs és Marcell hiányosan teljesítette a feladatot, Máté a célegyenesben vallott kudarcot, Vikinek és Gergőnek meggyűlt a baja a navigációval, Pégé pedig elhallgatta, hogy hatalmas hibát követett el.

Balogh Levente Az álommeló szerdai adásában egy komplex feladatot adott az elnöki asszisztensi jelölteknek. A teendők elvégzése alatt szinte minden csapatban tapintani lehetett a feszültséget, de akadt egy olyan páros, akik kifejezetten nem jöttek ki egymással a nap folyamán.

Nehezen viselem az életképtelen embereket

– mondta Narimen Mátéról, aki Balogh Levente festményét is felgyújtotta.

Balogh Levente leendő elnöki asszisztensei mindent beleadtak, hogy gyorsan és precízen teljesítsék az aznapi feladatot. Bár Marcell és Balázs elsőként értek vissza az office-ba, nem csak a lufi szállt el a hibáik miatt…

Ez felért egy gyomrossal

– mondta Marcell, miután rádöbbent a visszafordíthatatlan következményre.

Nem a 21. századi embernek való a térképolvasás, állítja Viki, akinek az volt a feladata, hogy utat mutasson Gergőnek az anyósülésről. Meg is lett az eredménye a város- és térképismeret hiányának, ugyanis a két versenyző utolsóként ért be az office-ba.

Életemben először olvasok térképet

– ismerte be Viki.

Pégé és Anett csapatában is voltak baklövések bőven. A férfi ugyanis lebukott, hogy elhallgatta, milyen komoly és sorsdöntő hibát vétett a napi feladatban. Habár először elég simán ment a közös munka közöttük – a többiekhez képest, azonban úgy tűnik, ez csak a látszat volt.


A nap végén Balogh Levente eldöntötte, ki maradhat és kinek kell távoznia a jelöltek közül. Viki sírva borult térdre Balogh Levente döntése után, végül Larisza öntött belé lelket.

Gyerünk kislány, szedd össze magad!

– mondta Larisza Vikinek.

Gergőnek távoznia kellett, így ő is könnyekben tört ki, amikor bevallotta, megérti az elnök döntést. A srácnál csak akkor tört el igazán a mécses, amikor búcsút kellett mondania csapattársaitól.


A következő epizódban Balogh Levente egy egész csapatot küld haza.

Ma azt akarom, hogy pénzt csináljanak a semmiből

– kezdi a feladat bemutatását az elnök, aki tényleg komolyan gondolta mondanivalóját. A nap végén ugyanis több jelöltet is elbocsájt az eredmények fényében.

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#összefoglaló#cikk#balogh levente

Címlapról ajánljuk