Az álommeló

Beszálltak a gyerekjátékbizniszbe Az álommeló jelöltjei, Gergőt pedig kiszavazták

rtl.hurtl.hu

2023. április 18. 22:20

Plüssállatokat készítettek készítettek Balogh Levente elnöki asszisztens jelötjei, majd a nap végén Levente megszavaztatta velük, hogy ki a leggyengébb láncszem a csapatukban. Mutatjuk, mi minden történt Az álommeló keddi adásában.

Az álommeló jelöltjei csapatban küzdöttek annak érdekében, hogy megtervezzék a legnagyszerűbb plüssállatot. Marcsi kíváncsi volt, vajon Balogh Levente kisgyermekes apukaként mit gondol a kidolgozott elképzelésükről. Szerintük ugyanis pénzzel nem, de az Ovinyuszival „megvehetjük” a gyermekek boldogságát.


A második csapat egy ölelő koalával akarta lenyűgözni az elnököt. Az elkészült plüssállat prezentálását hosszú tervezés és fókuszcsoportos kutatás előzte meg. Miután felmérték a gyerekek igényeit és megállapodtak a gyártóval, már csak Balogh Leventét kellett meggyőzniük arról, hogy ők a legrátermettebbek erre a feladatra.


Végül a plüssnyúllal készült csapat nyerte meg a feladatot. A sikert azonban nem élvezhették sokáig, ugyanis egyből el kellett dönteniük, hogy a csapatukból ki lesz az, aki nem kap védettséget. Habár Marcsi és Annamari is kapott egy-egy szavazatot, a többség Gergőre tette le a voksát. De vajon miért pont őt választották ki?

Ki akarnak csinálni

– hallatszott ki egy hang a tömegből, amikor kiderült az eredmény.


A következő adásban Gergő vizsgáztatja az elnököt, Narimen és Máté kikészítik egymást, az egyik jelölt pedig majdnem felgyújtja az office-t. Kövesd Az Álommeló epizódjait minden hétköznap 20:50-kor az RTL-en!

#Az álommeló#Az álommeló#rtl#cikk#összefoglaló#antal gergő#balogh levente

Címlapról ajánljuk