Apatigris

Megérkezett az Apatigris új évada!

rtl.hurtl.hu

2023. január 18. 8:00

Már elérhető az RTL+ előfizetéssel rendelkező felhasználói számára az Apatigris vadonatúj, harmadik évadának első epizódja! 

Az RTL saját fejlesztésű sorozatának új évadában Labanc Péter (Scherer Péter) úgy dönt, hogy összeköltözik szerelmével, Glóriával (Ónodi Eszter). Nem élvezhetik sokáig az együttlétet, ennyi gyerek mellett minden napjuk válság-menedzsmentből áll.

Vivi (Rujder Vivien) és Kornél (Simon Kornél) között a gyermekvállalás miatt robban ki vita. A hirtelen támadt kapcsolati krízist álomnyaralással akarják feloldani.

Laura (Schmidt Sára) szívesen dolgozna ügyvédként, hogy kitaláljon a pelenkázás, etetés, altatás monotóniájából. Megbeszélik Gáborral (Medveczky Balázs), hogy felcserélik a szerepeket, és a férfi marad otthon Lujzival. Gábor azonban egy napig sem tartja be a megállapodást.  

Szandra (Michl Juli) ott marad Glóriával és Péterrel az új lakásban. Egy rosszul sikerült buli után szobafogságot és zsebpénzmegvonást kap, ami ellen az egyetemista lány minden eszközzel föllázad. Az évad során párkapcsolati tanácsokat osztogat Mikinek, Kornél öccsének (Krausz Gábor). Barátságuk idővel kölcsönös vonzalommá alakul.  

Péter exfelesége, Katalin (Für Anikó) sem mond le arról, hogy az Apatigrissel újra összemelegedjenek.


Az Apatigris az RTL és a sorozat gyártásáért is felelős Paprika Studios közös fejlesztése. Az új évad kreatív producere Herman Péter, showrunnere Gasztonyi Kálmán, line producere Bene Krisztina. Az epizódokat Szilágyi Fanni és Tasnádi István rendezte.  

Az Apatigris már így is impozáns színészgárdájához a harmadik évadban új szereplőként csatlakozik Hernádi Judit és Lengyel Tamás.  

Az Apatigris 3. évadának nyitó epizódját január 18-tól tekinthetik meg az RTL+ előfizetéssel rendelkező felhasználói. A tíz részes évad új epizódjai szerdánként élesednek majd a streaming-szolgáltatás felületén.  

Bővebb információ az RTL+ szolgáltatásról és előfizetésről:

www.rtlplusz.hu
https://rtl.hu/rtlplusz/csomagok

A sorozat hivatalos oldalai:

www.rtl.hu/apatigris
https://www.facebook.com/apatigrishivatalos
@apatigrishivatalos 

#Apatigris#rtl#új évad#3. évad#RTL+#streaming#scherer péter#rujder vivien#michl juli#schmidt sára#ónodi eszter

Címlapról ajánljuk