Előzetes: Hétfőn az összes álaros lelepleződik a Fináléban! (11.01.)Elérkezett a várva várt pillanat! Hétfőn este kiderül, hogy ki nyeri az Álarcos énekes harmadik évadát, és hogy kiket rejtenek a még le nem leplezett álarcok!
Álarcos Énekes

Előzetes: Hétfőn az összes álaros lelepleződik a Fináléban! (11.01.)

rtl.hurtl.hu

2021. november 1. 14:00

Elérkezett a várva várt pillanat! Hétfőn este kiderül, hogy ki nyeri az Álarcos énekes harmadik évadát, és hogy kiket rejtenek a még le nem leplezett álarcok!

Visszatér a világ legőrültebb show-műsora – újra itt az Álarcos énekes! Az RTL Klubon nyomoz az ország! Vadonatúj álarcokkal tér vissza a világ legtitokzatosabb és legőrültebb show-műsora, az Álarcos énekes! A népszerű szuperprodukció rengeteg újdonsággal érkezik: egy teljesen új, négytagú nyomozói gárda mutatkozik be és a káprázatos maszkok között, Magyarországon először, egy duó is rejtőzik – azaz ketten vannak egy páros álarc mögött! A Csacsi és a Lovag rögtön két hírességet is rejt, sőt az is garantáltan lázban tartja majd az egész országot, hogy vajon ki van a Cápa, a Róka, a Kacsa vagy a többi zseniális maszk mögött. Az új nyomozók rendületlenül készülnek a feladatra, többen közülük testközelből élték át az Álarcos énekes varázsát. A vadonatúj harmadik évadban nyomozóként tér vissza az RTL Klub képernyőjére a legendás énekes-előadóművész, Szandi. Őt Szabó Zsófi színésznő, illetve egy rutinos Álarcos-gárda segíti a maszkok leleplezésében: az első évad ezüstérmes Robotja, aki a második évadban vendégnyomozóként is bemutatkozhatott, Nagy Ervin színész. A negyedik nyomozó pedig nem más, mint a második évad Süti álarca mögé rejtőzött zenész, Fluor Tomi. Ők négyen állnak neki vasárnap esténként a teljesen új, ismét szemkápráztató álarcok leleplezésére, Istenes Bence műsorvezetésével. Álarcos énekes – Ki van a maszk mögött? Új évad része 19.00 órától az RTL Klubon.

#Álarcos Énekes#előzetes#3. évad#finálé#döntő#10. rész#rtl#RTL Klub

Címlapról ajánljuk