Álarcos Énekes

BEST OF – Így jutott el a Víziló az Álarcos énekes Fináléjáig!

rtl.hurtl.hu

2021. november 1. 6:00

Miután a Nyomozók nem féltek élni a szuperkártyáikkal, a Katica idő előtti leleplezése után megérkezett a műsor egyik legnagyobb party felelőse: a Víziló. Összegyűjtöttük nektek az álarcos legemlékezetesebb pillanatait!

A tűzoltó ruhájában hódító álarcos már megérkezése első pillanataiban bebizonyította – a negyedik adásban –, hogy nem egy visszafogott lélek. Szexi táncát követően azonnal megpaskolta Istenes Bencét, hogy utána neki is riszáljon egyet. A bevállalós Víziló ezzel azonnal belopta magát a Nyomozók szívébe.
 


Első produkciójával is „szétszedte a várost”, hiszen úgy nyomta el Bruno és Spacc Budán vagy Pesten című dalát, hogy arra még a detektívek is táncolva pattantak fel a székeikből. Nagy Ervin már ekkor kolléganőjét, Trokán Nórát képzelte a Víziló jelmezébe, és ehhez a tippjéhez több héten keresztül ragaszkodott. Nyomozótársai azonban nem mindig osztották ezt az ötletét, hiszen kezdetben bedobták Nagy Alex és Varga Iza nevét is.
 


Az álarcos ezután a hatodik adásban tért vissza, ahol már azelőtt felpezsdült tőle a stúdió, hogy fellépett volna. A Nyomozók ugyanis meggyőzték magukat, hogy Csobot Adél lehet a titokzatos híresség, aki magára húzta a pajkos jelmezt. Bencének se kellett több, azonnal felhívta telefonon szerelmét. Ezt hallva, a Víziló azonnal menekülőre fogta:
 


Később persze kiderült, hogy a detektívek tévúton jártak, hiszen az X-Faktor mentora az Automata jelmezben próbált meg elrejtőzni előlük.

A telefonos manőver után a Víziló újabb slágerrel – The Weeknd: Blinding Lights – nyűgözte le a közönséget, és különösen Nagy Ervint: meglepetéssel készült ugyanis a detektívnek, akit David Hasselhoffként jelenített meg a színpadon. A Tanár főszereplőjének se kellett több, azonnal a színpadra szaladt, ahol a produkció végén még egy csók is elcsattant!
 


A hetedik adásban a Víziló újra megmozgatott mindenkit, hiszen a táncoslányaival kiegészülve, elképesztő energiával adta elő Kovács Kati Rock and Roller című dalát. Ez a nap Nagy Ervin számára is kulcsfontosságú volt, hiszen nyomozótársai találgatása és az álarcos személyes tárgya is meggyőzték, hogy valószínűleg mégsem Trokán Nóra lehet a színpadon: „Arra a vonatra ülök fel, amit Zsófi mondott: Nagy Alex”.

A nyolcadik adásban beköszöntött a fesztiválhangulat, hiszen produkciója előtt az álarcos VIP belépőket osztogatott, hogy utána azt énekelhesse, ByeAlexet és a Sleppet megidézve, hogy „Emlékszem rád egy fesztiválról!”.
 


Az ajándékai miatt a Nyomozók biztosak voltak benne, hogy ennek a meglepetésnek jelentősége van és azonnal bedobták Tarján Zsófi nevét. Vajon ezt a tippjüket megerősítette a titokzatos mobilüzenet, amit megnézhettek az álarcos telefonjában?

Az Elődöntőben sem maradhattak el a Víziló ajándékai: ekkor már saját lemezével lepte meg a detektíveket, majd előadta The Kid LAROI és Justin Bieber STAY című slágerét. Az extra nyomok ebben az adásban is elbizonytalanították a Nyomozókat: két ruha szettről kellett eldönteniük, hogy vajon az álarcos gardróbjából valók-e. Az igazi kérdés pedig akkor merült fel, amikor a színpadon megjelent egy piros Huraca’n összeállítás a Survivor idei évadából. Vajon a Víziló is a túlélésért küzdött a szigeten?
 


Ha kíváncsi vagy rá, hogy ki lesz az Álarcos énekes harmadik évadában a legjobb rejtőzködő, és arról sem szeretnél lemaradni, hogy kik bujkálnak a Víziló, a Kaméleon és a Cápa jelmezekben, akkor ne hagyd ki a hétfő este 19:00-kor kezdődő Finálét!

#Álarcos Énekes#rtl#RTL Klub#viziló#best of#legjobb pillanatok

Címlapról ajánljuk