Álarcos Énekes

BEST OF - Így jutott el a Kaméleon az Álarcos énekes Fináléjáig!

rtl.hurtl.hu

2021. november 1. 6:00

A Kaméleon az Álarcos énekes első adásában tűnt fel és azonnal feladta a leckét a Nyomozóknak! Egy fontos kérdést már a legelején mindenkiben felvetett: köze lehet Nagy Ervinhez? 

Első produkciójával azonnal megkedveltette magát a közönséggel, hiszen egy slágerrel robbant be a színpadra: a Muse „Uprising" című dalát adta elő. A Kaméleon amint elkezdett énekelni, Nagy Ervin székéből felpattanva üvöltötte Hujber Feri nevét, ami elgondolkodtatta a többieket is.
 


A negyedik adásban találkozhattunk újra az álarcossal, aki produkciója után egy extra nyommal is készült a Nyomozóknak. Mielőtt elhangzott volna a segítő információ, Fluor Tomi a Wellhello énekesére, Diazra tippelt. Ezután Bence megszólította az álarcost, aki egy titkot osztott meg magáról, ami ismét Hujber Feri irányába terelte a Nyomozókat.
 


A rejtélyes nyomok csak gyűltek, a Nyomozók pedig nem tudták elengedni tuti biztos tippjüket egészen a hatodik adásig, amikor a Kaméleon Pia Zadora és Jermaine Jackson „When the Rain Begins to Fall” című dalát adta elő. A produkciót követően az álarcos izgalmas információkat mondott el magáról, amitől mindenkinek leesett az álla: vajon igaz, hogy Istenes Bencének és a Kaméleonnak van egy közös exe?
 


Ezután Miller Dávid, a 2. évad győztese vendégnyomozóként tért vissza, és egy új névvel gazdagította a Kaméleon tippeket. Miután az álarcos kisfilmjéből kiderült kancsalsága, a Nyomozók rögtön ráharaptak erre az újdonságra. Kifejezetten Dávid kapott a fejéhez, hiszen eszébe jutott, hogy jó barátjának, Dobos Evelinnek is kancsal néha a tekintete. Ezek után mindenki ráült az „Evelin vonatra” és elkezdték összeszámolni, hány korábbi nyom illik a Keresztanyu főszereplőjére. Ráadásul itt még nem értek véget az izgalmak, hiszen a vendégnyomozó meglepő vallomást tett:
 


A 8. adásban a Kaméleon kisfilmjéből végre megtudhatta a Nyomozó brigád, hogy biztosan férfit rejt a sokszínű álarc. Járai Máté vendégnyomozóként ült be Szandi és Szabó Zsófi közé, és elárulta, ő egy Vastag Csaba tippel érkezett, de a performansz megváltoztatta véleményét. Erre Szabó Zsófi azonnal az énekes öccsét, Vastag Tomit dobta be ötletként, amit többek között a kancsalságra alapozott. Telefonos extra nyom is érkezett, ami óriási segítséget jelentett a detektíveknek, akik így végül Rácz Gergőt, Vastag Tamást, Gömöri András Mátét és Mező Misit jelölték meg végső tippként.
 


Utolsó fellépőként a Kaméleon zárta a produkciók sorát Lady Gaga és Bradley Cooper „Shallow” című romantikus dalával, ami tovább repítette őt a legjobb négy közé. A Cápával, a Vízilóval és Lovag és Csacsival versenyezhetett a győzelemért. 

A halloweeni estén az álarcos a Måneskin „Zitti E Buoni” című dalával pörgette fel a hangulatot. Szabó Zsófi fel is ugrott a székéből és bulizni kezdett a vagány előadásra, Szandi pedig elkiáltotta magát: “Érzem, hogy a Vastag Csabi itt van az épületben”. A produkció után Fluor Tomi úgy érezte, ismét eljött az ő pillanata, hiszen állította: megfejtette az álarcos kilétét, aki szerinte nem más, mint Gáspár Laci. Az álarcosra végül a következő neveket tippelték a detektívek: Rácz Gergő, Solti Ádám, Szalay Bence és Gáspár Laci.
 


A Kaméleon lenyűgözött mindenkit, ráadásul eddig annyira ügyesen rejtőzködött a Nyomozók előtt, hogy egészen a TOP3-ig menetelhetett tovább, ahol a Cápa és a Víziló ellen kell majd színpadra állnia.  

#Álarcos Énekes#rtl#RTL Klub#3. évad#kaméleon#best of#legjobb pillanatok

Címlapról ajánljuk