Álarcos Énekes

BEST OF – Így jutott el a Cápa az Álarcos énekes Fináléjáig!

rtl.hurtl.hu

2021. november 1. 6:00

A TOP 3-ba jutott versenyző annyira jól rejtőzködik, hogy adásról adásra komoly fejtörést okoz a nyomozóknak és a nézőknek. Elevenítsd fel velünk a Cápa legemlékezetesebb pillanatait, és vegyük sorba az összes eddigi nyomot, amit elárult magáról!

A világ egyik legfélelmetesebb ragadozója az első nyomvideójában elárulta, hogy köze van az üzleti világhoz, mágusként mindenből igyekszik pénzt csinálni és a tőzsdén csak úgy hasítanak a részvényei. Ez a nyom és az álarcos külseje a Cápák között befektetője, Balogh Levente felé terelte a nyomozást. Minderre csak ráerősített, hogy a Cápa bevallotta, szeret utazni és egyik kikötőből úszkál a másikba.

Az első adásban az Aladdin egyik slágere csendült fel a Cápa jóvoltából:
 


A harmadik adásból kiderült, hogy a Cápának jó a kézügyessége, és tökélyre fejlesztette a bűvészetet, amit minden egyes alkalommal igyekszik be is bizonyítani, amikor színpadra áll.

Fluor Tomi nagy örömére az álarcos a Wellhello – Apuveddmeg című dalát adta elő, a végén azonban szó szerint felfalta a nyomozót.
 


Egy későbbi alkalommal extra nyomot kaptak a detektívek, így derült fény arra, hogy a Cápa maszk mögött rejtőző híresség arca egy időben plakátokról köszönt vissza az emberekre. Ellenálhatatlan ragyogó mosolyával pedig szinte mindenkit levett a lábáról.

A hatodik adásban aztán napvilágot látott egy újabb titok: a Cápa megbukott matekból. A show-t azonban ismét megcsinálta, ezúttal a Quimby – Sehol se talállak című dalával.
 


Az alábbi állítások közül az egyik igaz a versenyzőre:

  1. Gazdagréten nőtt fel mielőtt megismerte az egész ország.
  2. A könyvében lerántotta a leplet a titkairól.
  3. Hollywoodba csábították, de az itthoni karriert választotta.

A 7. adásban aztán egy fontos információ hangzott el, ami szöget ütött a nyomozók fejébe: a legnagyobb varázslatot nem a színpadon, hanem a konyhában szokta véghez vinni, hogy megetesse két falánk kiscápáját. A detektívek tehát olyan ismert emberekben kezdtek el gondolkozni, akiknek van két gyermeke.
 


Így jutott el Fluor Tomi addig az okfejtésig, hogy az egykori nyomozót, Sebestyén Balázst rejtheti a Cápa jelmez. Ekkor került elő az énekes személyes tárgya, egy bokszkesztyű. Amikor ugyanis a ragadozó nem a deszkákon ugrál, akkor a tatamin engedi ki a fáradt gőzt. Vajon ki az, aki küzdősportolni szokott szabadidejében?

A babonás Cápa a nyolcadik adásban olyan produkciót adott elő, ami a nyomozók összes eddigi tippjét megkérdőjelezte. Fluor Tomi így nyilatkozott Dánielfy Gergely – Azt mondtad című dalának feldolgozását hallva: “Megint vakvágányra kerültünk, minden felül lett írva ezzel a produkcióval…”
 


A detektívek tehát bajba kerültek, Járai Máté azonban igyekezett vendégnyomozóként új perspektívát megnyitni, és bedobta Czutor Zoli nevét, ő ugyanis küzdősportol, és szerinte a hangja is hasonlít a Cápáéra.

A Fináléra a nyomozók egyöntetűen kijelentették, hogy egy dologban biztosak: nem a Cápák között egyik befektetője van a maszk mögött.

Ha kíváncsi vagy, hogy milyen SMS-t kapott a Cápa a telefonjára, kattints ide!

Ki lesz az Álarcos énekes harmadik évadában a legjobb rejtőzködő, és kik bujkálnak a Víziló, a Kaméleon és a Cápa jelmezekben? Ne hagyd ki a hétfő este 19:00-kor kezdődő Finálét, és mindenre fény derül!

#Álarcos Énekes#rtl#RTL Klub#cápa#top3#legjobb pillanatok

Címlapról ajánljuk