Álarcos Énekes

A nyomozók minden szuperkártyájukat bedobták!

rtl.hurtl.hu

2021. október 20. 14:50

A harmadik évadban nemcsak a nyomozócsapat újult meg, de egy izgalmas képességet is kaptak! Nézzük, hogyan használták fel a különleges kártyáikat!

A detektívek azonnal felpezsdültek, amikor Istenes Bence bejelentette, tartogat számukra egy kis meglepetést. A szuperkártyákkal bármikor leleplezhettek egy álarcost, ha mindenki egyetértett a tippjükkel. Persze, nem ez volt az egyetlen kikötés, hiszen a nyomozók adásonként csupán egyszer élhettek ezzel a lehetőséggel.

Nem kellett sokat várni az első próbálkozásukra, hiszen a bejelentés után szinte azonnal repült Nagy Ervin kártyája: Eperke produkciója után mind a négyen biztosak voltak benne, hogy Fekete Pákó rejtőzik a maszk alatt:
 


Nézd meg itt Eperke leleplezését!


A 3. adásban jött el a következő nagy pillanat, amikor senki sem tudta megállítani Szandit. A detektívnek az extra nyomra se volt szüksége ahhoz, hogy Oszvald Marikát kiáltson:
 


Szandi viszont tévedett, ez pedig egyet jelentett: büntetést kapott! El kellett jódliznia a Wellhello egyik slágerét.

Nézd meg itt a Kacsa leleplezését!
 

„Gyávák vagyunk, ha nem” – hallhattuk Nagy Ervintől a negyedik adásban, ahogyan arra utalt, ismét eljött az idő, hogy leleplezzenek valakit. A nyomozók már a Katica első produkciója óta hajtogatták, hogy egyedül Nótár Mary lehet az apró jelmezben. Fluor Tomi pedig nem várt sokat és dobott egyet:
 


Nézd meg itt a Katica leleplezését!
 

A 3/2-es sikerarányt követően a nyomozók már óvatosabban bántak utolsó lehetőségükkel, így a nézőknek egészen a hetedik adásig kellett várniuk a végső dobásra. Fluor Tomi már az adás kezdete óta hajtogatta: egész héten nyomozott és biztos benne, hogy ki lehet a Gorilla. Végül, annyira bepörgött az izgatottságtól, hogy úgy repítette a magasba Szabó Zsófi kártyáját, hogy előtte meg sem kérdezte társait. Mindenki döbbenten fogta fel, hogy mi történt, végül azonban egyetértésre jutottak. Ezek után már csak az volt a kérdés, vajon megérte-e megbízni Fluor kutatásában?
 


Nézd meg itt a Gorilla leleplezését!
 

#Álarcos Énekes#szabó zsófi#rtl#RTL Klub#szuperkártya#leleplezés#büntetés#fluor tomi#szandi

Címlapról ajánljuk