Álarcos Énekes

A Tigris álarc Eszenyi Enikőt rejtette!

rtl.hurtl.hu

2020. szeptember 20. 21:32

A világ legrejtélyesebb és legőrültebb showműsorának harmadik adásában Nagy Ervin Nyomozóvá lépett elő, Gáspár Laci pedig interneten keresztül jelentkezett be, a Nyomozók végül a Tigrist leplezték le! 

Istenes Bence kivételével mindenki örömmel köszöntette a nyomozói székben az előző évad második helyezettjét, a Robotot, azaz Nagy Ervint! 

 

 

Két párbaj és egy hármaspárbaj, sőt, mostantól extra nyomok is a Nyomozók rendelkezésére álltak, de hiába a vendégnyomozói segítség is, három adást követően a Tigrissel kapcsolatban mindannyian teljes homályban tippeltek, még a híresség nemében sem voltak biztosak, bár a végső tippelésnél abban, hogy nőnemű, egyetértettek. Sebestyén Balázs szerint Trokán Nóra, a többiek szerint Ónodi Eszter volt a maszk mögött. A stúdióban ülő nézők és a Nyomozók döntése alapján, a leleplezést követően kiderült, hogy a Tigris a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznőt, Eszenyi Enikőt rejtette!

Az új évad harmadik nagyszabású showműsorában elsőként a Banán csapott össze a Tigrissel, majd egy hármaspárbajon vett részt a Maki, a Dinó és a Baba, végül az Elefánt és a Béka lépett színpadra. 13 maszkról még mindig nem tudjuk, hogy kiket rejtenek! Ez a fesztivál sem marad el!

A negyedik adásban újra egy vendégnyomozó foglalja el ideiglenesen Gáspár Laci helyét, aki nem más, mint a népszerű előadó, a X-Faktor mentora, Puskás Peti, aki hétfőtől párjával, Dallos Bogival a Nyerő Párosban is bizonyít!

 

 

Az Álarcos énekest követően az RTL Moston azonnal indítható az Álarc mögött, online háttérműsor, Csobot Adél és Hargitai Bea vezetésével, akik ezúttal a Tigrissel, azaz Eszenyi Enikővel beszélgetnek.

 

 

#Álarcos Énekes#RTL Klub#rtl#3. adás#tigris#eszenyi enikő

Címlapról ajánljuk